Holland pendirli yumurtalı toyuq kotleti resepti

Holland pendirli yumurtalı toyuq kotleti reseptiTərkibi:
200 q Qouda pendiri,
2 ədəd bişmiş yumurta,
1 ədəd bişməmiş yumurta,
yarım dəstə goy soğan.
100 q un,
200 q Amerlander kərə yağı,
500 q toyuq döşü,
200 q suxarı,
Ala bildiyi qədər duz,
İstiot,

Hazırlanması:
Yumurtaların 2-ni suda qaynadın.
Bişdikdən sonra qabığını soyub kiçik-kiçik doğrayın.
Göy soğanı da kiçik -kiçik doğrayın.
Pendiri isə rəndələyin.
Bunları bir-birinə qataraq qarışdırın.
Toyuq döşünü qiymə halına salın.
Toyuq filesinin içərisinə bişməmiş yumurtanı sındırın .
Ala bildiyi qədər duz və istiotunu da əlavə edərək yaxşıca yoğurun.
Un və suxarını da bir-birinə qataraq qarışdırın.
Hazırladığınız toyuq qiyməsini əlinuzlə azca açaraq içərisinə yumurtalı pendirli qarışımı əlavə edərək bükün. Hazır kotleti suxarı və un qarışımına batırıb bir kənara yığın.
Kərə yağını yaxşıca qızdırın və hazır kotletləri yağda qızardın.
Bişən kotletləri bir mətbəx dəsmalının üzərinə alın ki, artıq yağını çəksin.
Kotletlərimiz hazırdır.
İsti halda cəfəri və pomidorla süsləyərək servis edin.

Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 1557   Tarix: 07 iyul 2021
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Fərqli Dad: Sobada Kartof Dolması

Hər birimizin mətbəxində olan kartofdan bir çox yeməklər hazırlanır. Bəs kartofdan hazırlanan dolma yemisinizmi? Klassik dolmalardan fərqli olaraq asan hazırlanır və dadlı bir yeməkdir. hər kəsin bəyənəcəyi sobada karof dolmasını

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

turlar.az

yay kolleksiyasi geyim seçimi kosmetika mehsullari gün vurmanın əlamətləri maqazin gozalti maskalar cinsi isteksizlik kosmetika cinsi əlaqə hamilelik saglam qidalanma uzeyir atalar sözləri