İspanaq şorbası
Ərzaqlar:
3 orta dəstə ispanaq
1 st xırda vermeşel (şəhriyyə)
1 ç.q pomidor məti (tomat)
1 ədəd baş soğan
4 x.q zeytun yağı
Duz
6 st su (2 st ət ya toyuq suyu 4 st adi su)
Hazırlanması:
Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra xırda doğrayırıq.
Soğanın üstünə yağı əlavə edib qızılı rəngdə olanadək qovururuq.
İspanağı təmizləyib yuyub xırda doğrayırıq.
Soğan qovrulduqdan sonra pomidor mətini əlavə edib 2-3 dəqiqə qovurduqdan sonra doğranmış ispanağı əlavə edirik.
2-3 dəqiqə sonra ət suyunu və suyu əlavə edirik.
Suyu qaynamağa başlayanda vermeşeli əlavə edib qarışdırırıq. Yeməyin bişməyinə 5-10 dəqiqə qalmış duzunu da əlavə edirik. Vermeşel bişdikdə yemək hazır olacaq.
Nuş olsun!









Əri Səidənin mülklərini mənimsəyib? - İDDİA
Heyvanlardan yoluxur, qızdırmayla başlayır - Ölümcül xəstəlik yayıldı
Diş fırçalayarkən edilən 4 SƏHV
Almaz Ələsgərli illər sonra klip çəkdirir
Ev heyvanı ilə eyni yataqda yatanlara ciddi xəbərdarlıq
Məşhur aktrisanın qardaşı fəciəvi şəkildə vəfat etdi
Məşhur aktyor vəfat etdi
Üzünüzün daha gənc görünməsi üçün dodaq boyası necə seçilməlidir?
"Vegetarian qadınların uşaqları əqli cəhətdən zəif ola bilər"
Madonna 29 yaşlı nişanlısına ərə gedir
Fahriye məşhur brendin tədbirində
"Game of Thrones" Ukraynada qadağan olunur
Beyin üçün risk yaradan qidalar AÇIQLANDI
Brilliant Dadaşova ilə Afaq küsülüdür
Bu, həyatınızı xilas edə bilər: Qanın laxtalanmasının 5 əlaməti