sebet.az onlayn maqazin

İspanaqlı gül börək

İspanaqlı gül börəkƏrzaqlar:

İspanaqlı gül börək

4 ədəd börək yuxası

4 orta dəstə ispanaq

2 ədəd baş soğan

1 st süd

1/2 st zeytun yağı

150-200 q pendir

1x.q çörəkotu

1 ədəd yumurta

Duz

Istiot

Hazırlanması:

İspanağı təmizləyib yuduqdan sonra xırda doğrayırıq.

İspanaqlı gül börəkSoğanın qabığını soyub yuduqdan sonra doğrayırıq.

İspanaqlı gül börəkZeytun yağından 3- x.q əlavə edib qızılı rəngdə olanadək qovururuq.

İspanaqlı gül börəkDoğradığımız ispanağı soğanın üstünə əlavə edirik. Zövqə görə duz və istiotunu da tökürük.

İspanaqlı gül börəkİspanağı da 10-15 dəq qovurub götürürük. Qoyuruq soyuyur. Pendiri əzirik.

İspanaqlı gül börəkSüd ilə yağı qarışdırırıq. Yuxaları bir-bir sərib süd ilə yağ qarışığı çəkirik. Dörd yüxanı üst-üstə bu qayda ilə isladırıq.

İspanaqlı gül börəkİslanmış yuxanı dörd yerə bölürük.Hər bir yuxanın enli tərəfinə əzilmiş pendir səpib ispanaq qovurmasından qoyuruq.

İspanaqlı gül börəkHər bir yuxanın qatını götürüb bükürük.Bu qayda ilə bütün kəsilmiş yuxalara içlik qoyub bükürük.

İspanaqlı gül börəkİspanaqlı gül börəkİspanaqlı gül börəkBükülmüş börəkləri qaba kağız sərib yığırıq.

İspanaqlı gül börəkBörəklərin üzünə yumurta çəkib çörəkotu səpirik.

İspanaqlı gül börək210-220 dərəcədə qızdırılmış sobada üzü tamam qızaranadək bişiririk.

İspanaqlı gül börəkBörəklərimiz hazırdır.

İspanaqlı gül börəkNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 2457   Tarix: 01 noyabr 2013
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR

Yumurta ilə qozlu toyuq salatı

Ərzaqlar: . 200 q toyuğun döş əti . 3 ədəd yumurta . 1 ədəd qırmızı soğan . 1/2 st qoz ləpəsi . Mayonez . Duz . İstiot . Hazırlanması. Toyuğun döş ətini duz töküb suda bişiririk. Soyuduqdan sonra doğrayırıq. Qozu ya blenderdə

Qramların stəkan və ya qaşıqla ölçüsü

110 qram badam -1 çay stəkanı. 150qram buğda -1 su stəkanı. 180 qr yarma -1 su stəkanı. 100qr qoz ləpəsi -1 su stəkanı. 110qr fındıq ləpəsi -1 çay stəkanı. 25 qr kakos -4 yemək qaşığı. 150qr mannı -1 su stəkanı. 70qr mann

Toyuqlu,göbələkli blinçik

Blinçikin hazırlanması. kəsmik - 200 q. yumurta - 2 ədəd. qatıq (və ya süd) - 500 ml. kraxmal- 2,5 x.q (vacib deyil atılmağı). şəkər tozu - 2 ç.q. duz - 0,5 ç.q. soda - 1 ç.q. un - 300 q. qızartmaq üçün bitki yağı. İçli

Buğlama

Ərzaqlar:. 3 kq sümüklü qoyun əti. 3 st su. 3 ədəd pomidor. 2 ədəd baş soğan. 1 ədəd şirin bibər. 2 x.q əridilmiş kərə yağı. Duz. Istiot. Hazırlanması:. Əti yuyub təmizlədikdən sonra qazana töküb üzünə suyu töküb bişməy

Sobada pomidorlu ət qızartması

Ərzaqlar:. 1 kq xırda doğranmış qoyun əti. 4 ədəd pomidor. 2 baş soğan. 4-5 diş sarımsaq. 1 balaca dəstə cəfəri. 2 x.q q əridilmiş kərə yağı. Duz. Istiot. Hazırlanması:. Xırda doğranmış əti yuyub təmizləyirik. Soğan ilə sarımsağı

Qarabaşaq

(3-4 nəfərlik). Qarabaşağın əhəmiyyəti. Ərzaqlar:. 1 st qarabaşaq. 2 st su. 30q kərə yağı (ya da 2 x.q zeytun yağı). Zövqə görə duz. Hazırlanması:. Qarabaşağı təmizləyib yuduqdan sonra qazana töküb üstünə suyu tökürük. Ocaqd

Sobada qiyməli kartof

Ərzaqlar:. 500 q çəkilmiş qoyun ya da mal əti. 12 ədəd orta kartof. 3 x.q zeytun ya da bitki yağı. 2 ədəd baş soğan. 1 x.q pomidor məti(tomat). 3 ədəd pamidor. Duz. Istiot. Üstü üçün: . 1 x.q un. 2 x.q əridilmiş kərə yağı

Toyuq ətindən sobada qaymaqlı-pendirli küftəciklər

Ərzaqlar:. 500 q toyuğun döş əti. 200 q qaymaq. 150 q kaşar ya da holland pendiri. 1 ədəd yumurta. 2 baş soğan. 2 diş sarımsaq. Duz. Istiot. Hazırlanması:. Ət ilə soğanı ət çəkən maşından keçiririk. Sonra üstünə duz, istio



sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


vizalar.az
viza desteyi


biletler.az
avia biletler


turlar.az

geyimler son xeberler sac duzumleri hamiləlik gelinlikler yay donları bilik haqqinda atalar sözləri kontrasepsiya və abort displaziya xeberler kosmetika toy üçün saç düzümləri sadə lider.ir