"Kabaçki" ruletləri ətlə

"Kabaçki" ruletləri ətləBu ən xeyirli və orqanizm tərəfindən asan mənimsənilən tərəvəzlərdən biridir.
"Kabaçki" müxtəlif vitamin (A, B qrupu, PP, C) və mineral maddələrlə (kalium, maqnezium, fosfor, kalsium, dəmir və s.), pektinlərlə zəngindir. Bu tərəvəz həzm prosesləri yaxşılaşdırır, qəbizliklə mübarizə aparır, orqanizmdən artıq xolesterini çıxardır.
Bu azkalorili tərəvəz arıqlamaq məqsədi ilə tutulan müxtəlif pəhrizlərə tez-tez daxil edilir.
Təqdim etdiyimiz yemək çox dadlı və faydalıdır.
Lazım olan məhsullar
- Çəkilmiş ət (yağlı olmamalıdır) - 500 qr
- Soğan - 1 dənə
- Kabaçki - 3 dənə
- Yumurta - 1 dənə
- Xama - 2 xörək qaşığı
- Pendir (holand pendiri və s.) - 100 qr
- Duz, istiot - zövqə görə
- Göyərti (keşniş, reyhan)
Hazırlanma
1. Çəkilmiş ət, xırda doğranmış soğan və göyərti, yumurta, xama, duz, istiot yaxşı qarışdırılır.
"Kabaçki" ruletləri ətlə2. Kabaçki yuyulur və bir qədər qalın doğranılır (şəkildə göstərdiyi kimi).
"Kabaçki" ruletləri ətlə3. Ət və kabaçkilərdən kiçik ruletlər düzəldirik.
"Kabaçki" ruletləri ətlə4. Ruletləri ayrı-ayrı olmaqla folqaya kip büküb, tavaya düzürük və sobada 180-200 C-də təxminən 30-40 dəqiqə ərzində bişiririk.
"Kabaçki" ruletləri ətlə5. 30-40 dəqiqə keçdikdən sonra tavanı sobadan çıxardırıq, folqanı açırıq, ruletin üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir səpirik və açıq vəziyyətdə pendir əriyənə kimi sobaya qoyuruq.
"Kabaçki" ruletləri ətləNuş olsun!
Mənbə: www.povar.ru

Mətbəx     Baxılıb: 3242   Tarix: 26 may 2017
f Paylaş


Ustalar.az ustalar sayti

Oxşar xəbərlər

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

turlar.az

hamilelikde qidalanma qis geyimləri 2025 aksessuarlar artiq cekiden azad olmaq dolu xanimlar ucun donlar ayaq şişməsi gəlin qaynana kosmetika toy gecesi hakista ariqlamaq kəlamlar vətənə aid bayatı