Kəsmikli piroq

Kəsmikli piroqƏrzaqlar:

Xəmir üçün:Kəsmikli piroq

1,5 st un

100 q kərə yağı

3 x.q şəkər tozu

1 ədəd yumurta

1 x.q kakao

1 paket qabartma tozu

1 paket vanil

İçlik üçün:Kəsmikli piroq

400 q pəhriz kəsmik

1/2 st şəkər tozu

3 yumurta

50 q kərə yağı

1 ədəd limon qabığı

1 ç.q nişasta

1 paket vanil

Kişmiş, qaysı, qoz

Hazırlanması:

Əvvəlcə xəmiri düzəldirik. Yumşaq kərə yağı ilə şəkər tozu və vanili qarışdırırıq.

Kəsmikli piroqSonra yumurtanı əlavə edib qarışdırırıq.

Kəsmikli piroqKakaonu əlavə edib qarışdırırıq.

Kəsmikli piroqQabartma tozunu və unu əlavə edib xəmiri düzəldirik.

Kəsmikli piroqYumşaq xəmir olacaq. Xəmirin 1/3 –ni sellofana qoyub soyuducunun buzxanasına qoyuruq.

Kəsmikli piroqİçliyi hazırlayaq. Kəsmiyi çəngəl ilə əzib qarışdırırıq.

Kəsmikli piroqŞəkər tozunu və vanili əlavə edib yenə qarışdırırıq.

Kəsmikli piroqYumşalmış yağı əlavə edib qarışdırırıq.

Kəsmikli piroqYumurta sarısını ağından ayırıb sarısını töküb qarışdırırıq.

Kəsmikli piroqNişastanı əlavə edib qarışdırırıq.

Kəsmikli piroqQaysını xırda doğrayıb kişmiş ilə yuyub quruduruq.

Kəsmikli piroqQozu xırda doğrayırıq. Limonun qabığını xırda doğrayırıq

Qarışığa kişmiş, qoz, limon qabığı və qaysını əlavə edib yaxşı qarışdırırıq.(Zövqə görə istəsəniz hər hansı birini tökə bilərsiniz və ya qara gavalı qurusu da əlavə edə bilərsiniz.)

Kəsmikli piroqSonra yumurta ağını tamam köpüklənənə qədər mikserlə çalırıq.

Kəsmikli piroqÇaldığımız yumurta ağını az-az qarışığa əlavə edib ehtiyatla qarışdırırıq.

Kəsmikli piroqQabı kərə yağı ilə yağlayıb xəmiri qaba yayırıq.

Kəsmikli piroqHazırladığımız içliyi xəmirin üstünə töküb bərabər yayırıq.

Kəsmikli piroqSoyuducunun buzxanasında saxladığımız xəmiri sürtgəcin böyük gözündən keçirib içliyin üstünə səpirik.

Kəsmikli piroq180 dərəcədə qızdırılmış sobada 45 dəqiqəyə bişiririk.

Kəsmikli piroqİlıq olanda qabdan çıxardırıq.

Kəsmikli piroqTamam soyuduqdan sonra kəsib süfrəyə verə bilərsiniz.

Kəsmikli piroqNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 5249   Tarix: 21 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Balqabaqlı Keks (Video)

Keçən yazımda sizə balqabaq püresinin reseptini yazmışdım. Bu gün isə onu istifadə edəcəyik və Amerikada bu fəsildə çox məşhur olan balqabaqlı keks bişirəcəyik. Bu keksin müxtəlif resepti var, mənim təqdim edəcəyim isə dəfələrl

.

Kəsmikli Bananli Tort

Ərzaqlar. 4 yumurta . 350 qram şəkər . 180 qram un . 5 xörək q. kakao tozu . 1 paket qabartma tozu . 4 xörək q. qaynar su . 250 qram kəsmik . 15 qram jelatin . 500 qram 33 %-li qaymaq . 4 ədəa banan . 100 qram tünd şokolad

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Pomidorlu tart resepti

Tərkibi. 250 qr un. ½ çay qaşığı qabartma tozu. 100 ml günəbaxan yağı. 100 ml ilıq su. 150 qr holland pendiri. 4 ədəd pomidor. ½ xörək qaşığı zeytun yağı. 2 çay qaşığı xardal. 1 çay qaşığı kəklikotu. 1 çay qaşığı duz

.

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

maddələr. Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 4. yemək qaşığı. Günəbaxan yağı. bir. nömrə. soğan. 2 -ci. nömrə. yerkökü. bir. nömrə. qırmızı bolqar bibəri. bir. nömrə. kərəviz sapı. bir. nömrə. kabak. 2 -ci. filial

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

turlar.az

gelinlikler hamiləlik toy makiyajlari qəlyanaltı reseptləri doğumu necə keçirtdim cins şalvar hamileliyi pozmaq ucun kosmetika səməd vurğun vetene aid atalar sozleri janrlar tərəzi rus dili