Kiyev kotletləri. Sadə resept

Kiyev kotletləri. Sadə reseptKiyev kotletləri kifayət qədər mürəkkəb yeməkdir. Sizə Kiyev kotletlərinin sadə reseptini təqdim edirik.   
Tərkib:
- 2 toyuq sinəsi
- 30 qr kərə yağı
- şüyüd
- 1 yumurta
- un
- üyüdülmüş suxarı
Hazırlanması:
1. Yumşaq kərə yağını xırda doğranmış şüyüdlə qarışdırın, kolbasa formasında plyonkaya bükün, dondurucu kamerasında 30 dəqiqə saxlayın.   
2. Hər toyuq sinəsi uzunasına 2 hissəyə bölünür. Hər hissəni mətbəx çəkici ilə yaxşı döyəcləyin ki, yastı olsun.    
3. Yağı soyuducudan çıxardın, tikələrə bölün, toyuğun bir qırağına qoyun, rulet formasında bükün, dondurucu kamerada 10 dəqiqə saxlayın.
4. Kotletləri əvvəl unlayın, sonra yumurtaya və sonda suxarıya batırın. 2-ci dəfə yenə təkrar yumurtaya və suxarıya batırın. Bu yağın kotletlərdən axamasının qarşısını alır.
5. Bitki yağını tavada yaxşı qızdırın, kotletləri qızılı rəng alana qədər qızardın. Sonra qabaqcadan 200 C qədər qızdırılmış sobada 10 dəqiqə bişirin.
6. Kotletləri masaya qızardılmış kartofla verin.
Nuş olsun!
 

Mətbəx     Baxılıb: 2179   Tarix: 25 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

maddələr. Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 4. yemək qaşığı. Günəbaxan yağı. bir. nömrə. soğan. 2 -ci. nömrə. yerkökü. bir. nömrə. qırmızı bolqar bibəri. bir. nömrə. kərəviz sapı. bir. nömrə. kabak. 2 -ci. filial

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

turlar.az

kosmetoloq aksessuarlar qadin sayti kampotlarin hazirlanmasi sarmisaqin faydasi allergiya i̇mtahana hazırlıq kosmetika salatlar qu quşu terezi əfsanələr arxadan olmag