Nanəli konfetləri evdə hazırla!

Nanəli konfetləri evdə hazırla!Nanəli konfetləri evdə hazırla! Olduqca asandır, bişirilmir! Məşhur aşpaz Ceyms Oliverin resepti

Ərzaqlar:
1 ədəd yumurtanın ağı
Limon – 2/1
Qənd kirşanı – 450 qr.
Nanəcövhər – 0,5 ç.q.

Hazırlanması:
Qabda yumurta ağı köpüklənənə kimi çalınır. Bura bir neçə damcı limon suyu sıxıb qarışdırın. Yarım çay qaşığı da nanəcövhər qatıb, üzərinə 400 qr. qənd kirşanını ələyin. Taxta qaşıqla qarışdırın. Bərk xəmir kütləsi alınmalıdır.Onu əlinizlə də yoğurun.
Xəmiri taxtanın üzərinə qoyub, üzərinə 30 qr. da əlavə qənd kirşanı səpib, 2 sm. qalınlıqda dairəvi yayın.Müxtəlif formalardan istifadə etməklə və ya sadəcə xırda dairələr kəsin. Kəsdiyiniz konfetləri qənd kirşanı səpilmiş məcməyiyə yığıb, gecədən səhərə kimi qurumağa qoyun. Konfetlərin xəmirinə qənnadı rəngi qatıb, müxtəlif rənglərdə konfetlər əldə edə bilərsiniz!

Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 8318   Tarix: 12 iyul 2016
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Mövsümi şorba: Düyü Yoğurt Şorbası Resepti

Pirinç Yoğurt Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. litr. Bu. 5-6. yemək qaşığı. düyü. bir. yemək qaşığı (yığma). Şöhrət. bir. nömrə. yumurta. 1.5. su şüşəsi. qatıq. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. desert qaşığı. quru nanə. Yuxarıdakıla

.

Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq

Yumşaq qat-qat xəmirdən müxtəlif cürə yeməklər hazırlaya bilərsiniz. Qeyd edək ki, qat-qat xəmir mağazalarda hazır satılır. İstəsəniz evdə də hazırlaya bilərsiniz. Tezliklə qat-qat xəmirin resepti də saytımızda hazır olacaq

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Fərqli Dad: Sobada Kartof Dolması

Hər birimizin mətbəxində olan kartofdan bir çox yeməklər hazırlanır. Bəs kartofdan hazırlanan dolma yemisinizmi? Klassik dolmalardan fərqli olaraq asan hazırlanır və dadlı bir yeməkdir. hər kəsin bəyənəcəyi sobada karof dolmasını

turlar.az

geyim və ayaqqabılar geyim dəbləri kosmetika mehsullari bakirəliyin pozulması yalan danismaq haqqinda atalar sözləri huseyn cavid seirleri tort reseptleri kosmetika bayati cinsi elaqe novruz hakısdası bürcler aslan