Nanəli konfetləri evdə hazırla!

Nanəli konfetləri evdə hazırla!Nanəli konfetləri evdə hazırla! Olduqca asandır, bişirilmir! Məşhur aşpaz Ceyms Oliverin resepti

Ərzaqlar:
1 ədəd yumurtanın ağı
Limon – 2/1
Qənd kirşanı – 450 qr.
Nanəcövhər – 0,5 ç.q.

Hazırlanması:
Qabda yumurta ağı köpüklənənə kimi çalınır. Bura bir neçə damcı limon suyu sıxıb qarışdırın. Yarım çay qaşığı da nanəcövhər qatıb, üzərinə 400 qr. qənd kirşanını ələyin. Taxta qaşıqla qarışdırın. Bərk xəmir kütləsi alınmalıdır.Onu əlinizlə də yoğurun.
Xəmiri taxtanın üzərinə qoyub, üzərinə 30 qr. da əlavə qənd kirşanı səpib, 2 sm. qalınlıqda dairəvi yayın.Müxtəlif formalardan istifadə etməklə və ya sadəcə xırda dairələr kəsin. Kəsdiyiniz konfetləri qənd kirşanı səpilmiş məcməyiyə yığıb, gecədən səhərə kimi qurumağa qoyun. Konfetlərin xəmirinə qənnadı rəngi qatıb, müxtəlif rənglərdə konfetlər əldə edə bilərsiniz!

Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 8400   Tarix: 12 iyul 2016
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Balqabaqlı Keks (Video)

Keçən yazımda sizə balqabaq püresinin reseptini yazmışdım. Bu gün isə onu istifadə edəcəyik və Amerikada bu fəsildə çox məşhur olan balqabaqlı keks bişirəcəyik. Bu keksin müxtəlif resepti var, mənim təqdim edəcəyim isə dəfələrl

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

maddələr. Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 4. yemək qaşığı. Günəbaxan yağı. bir. nömrə. soğan. 2 -ci. nömrə. yerkökü. bir. nömrə. qırmızı bolqar bibəri. bir. nömrə. kərəviz sapı. bir. nömrə. kabak. 2 -ci. filial

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

turlar.az

gozel gorunmek makiyaj etmek qaydalari kosmetika mehsullari baliq yaginin faydalari kabablar ariqlamagin asan yollari uşaq dünyası kosmetika əqrəb rus dilini öyrənək mekteb novruz bayramina aid hakistalar hüzeyir hacibəyov