Nardança
Qeyd: Bütün meyvə və giləmeyvələrin (mürəbbə, turşu, kompot, nardança və s.) bişirərkən müxtəlif rənglər almasının səbəbi həmin meyvə və giləmeyvənin günün altında ya da kölgədə yetişməsindən asılıdır. Gün altında yetişənlərin rəngi gözəl olur. Kölgədə yetişənlər qaralır ya da rəngi dəyişir.
Ərzaqlar: 
4 kq dənələnmiş nar
1 kq şəkər tozu
Əgər turş nar olsa şəkər tozunu 1 st artıra bilərsiniz
Hazırlanması:
Nar dənələrini təmiz yuyub, aşsüzəndə qoyuruq, suyu təmiz süzülür.
Nar dənəsinin suyu süzüldükdən sonra böyük bir qab götürüb, nar dənəsi ilə şəkər tozunu lay-lay yığırıq.
Bir neçə saat qalsın.
Sonra bişirməyə qoyub, yavaş-yavaş taxta qaşıqla qarışdırırıq. İsinən kimi qazdan götürüb, 1 saat saxlayırıq. Ona görə saxlamaq lazımdır ki, suyu çıxsın bişəndə nar dənələri ətini tökməsin.
Sonra yenidən qoyub qarışdır-qarışdıra bişiririk.
Suyunu qaşıqla qaldıranda qoşalaşmamış götürmək lazımdır.
Qeyd: Nardança Azərbaycanın bəzi bölgələrində plovla yeyilir.
Nuş olsun!
f Paylaş








Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Xəyanət bir seçimdir və sözlə deyil, əməllə ölçülür' - Minadan iddialı açıqlama
Paltaryuyan maşınlardakı çoxsaylı rejimlər nə üçündür? – Bilmədikləriniz
Kişi qadını incidirsə, demək ki, qadın nəsə edib' - Nadirdən qalmaqallı açıqlama
Aşıq Namiq bu kanalda çalışacaq
Dişləri təbii üsullarla necə ağartmalı? - Evdə effektiv metodlar
Bizi artıq birlikdə görmürsünüz, çünki...' - Pərviz Türkandan danışdı
Hər gün yeyirik, amma ürəyə ziyandır - Süfrədə ən təhlükəli 3 qida
Uşaqlarımın sənədlərini göstərmək utanc idi' - Vəfa
İslamı qəbul edən hindistanlı televiziya ulduzu iddialara cavab verdi
Çində yeni qadağa qüvvəyə mindi
Miqren tutması zamanı nə etməli? - Həmin gün üçün vacib tövsiyələr