Oladi
Ərzaqlar:
1,5 st un
2 st kefir
2 ədəd yumurta
1/2 ç.q duz
4 x.q şəkər tozu
1 paket qabartma tozu
Qızartmaq üçün: zeytun yağı
Hazırlanması:
Yumurta ilə şəkər tozunu qarışdırırıq.
Duzu əlavə edib kefiri də töküb qarışdırırıq.
Qabartma tozunu və unu da əlavə edib yaxşı qarışdırırıq.
Tavada yağı qızdırıb qarışıqdan bir böyük qaşıq tökürük.
Hər iki üzünü bişiririk.
Bu şəkildə xəmirin hamısını töküb bişiririk.
Zövqə görə istəsəniz bal və ya şokolad yağı ilə yeyə bilərsiniz.
Nuş olsun!
f Paylaş








Uşağın cinsiyyətini Çin təqvimi ilə hesablayın! - 95% DOĞRU
Azərbaycan toylarında yengə nə üçün lazımdır?
Cinsi əlaqə zamanı nə etmək lazımdır?
Yuxuda sevişmək nəyə yozulur?
Övlad yaxşı şeydir, amma kişiyə qalan xanımıdır' - Tacir
Mətbəxdə taxta qaşıqdan istifadə təhlükəlidirmi?
Həmkarlarımın məclisinə qonorarla gedirəm' - Xalq artisti
Bişmiş kələmə süd əlavə edin - Aşpazlar belə edir
Ayaqlarımız niyə üşüyür? - Əsas səbəb açıqlandı
Hadisə məhkəməni qazandı - Çakar təzminat ödəyəcək
Apteklərdə satılan bu şokoladın tərkibində heyvan qanı var - Azərbaycanda da geniş yayılıb
Həkimlərdən valideynlərə xəbərdarlıq: Körpələri yelləməyin
O rola görə ürəyimdə problem yarandı' - Məleykə Əsədovadan illər sonra gələn etiraf
Hərəkətsizlik xərçəng riskini artırırmı?
Belə toyuqları almayın - Rəngindən bilinir