sebet.az onlayn maqazin

Qaraciyər paşteti. Resept

Qaraciyər paşteti. ReseptMəhsullar:
- 1 kq qaraciyər
- 2 iri kök
- 2 soğan
- 100 qr kərə yağı
- 100 qr süd
- duz, istiot
- bitki yağı
Hazırlanması:
Qaraciyəri yuyun, pərdələrdən təmizləyin, kiçik tikələrə doğrayın.
Kökü soyun sürtgəcdən keçirin, soğanı xırda doğrayın.
Qaraciyər, kök və soğanı bitki yağında açıq tavada 5 dəqiqə qızardın.
Süd, duz, istiot əlavə edin, qapaq altında vam odda 20 dəqiqə pörtlədin.
Bir az soyudun, blenderdə yumşaq kərə yağı ilə birlikdə çalın.
Paşteti formaya qoyun, soyuquducuda axşamdan səhərə kimi saxlayın. Paştet hazırdır.
Nuş olsun!
Evdarliq.az

Mətbəx     Baxılıb: 845   Tarix: 26 mart 2019
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR

Lavaşdan dadlı qəlyanaltı

Məhsullar:. - 2 iri lavaş. - 200 qr əridilmiş pendir "plavlenniy. - 150 qr mayonez. - 3 diş sarımsaq. Hazırlanması:. Pendiri sürtgəcdən keçirin. Mayonez əlavə edin, sarımsağı sarımsağ əzənlə sıxın, hamısını qarışdırın

Qoz və kişmişlə kəsmikli peçenye

Ərzaqlar:. - 200 qr kəsmik. - 1 stəkan un. - 100 qr kərə yağı. - 2 yumurta. - 1 stəkan şəkər tozu. - 1 ç.q. qabartma tozu. - 1 ç.q. vanilli şəkər tozu. - yarım stəkan kişmiş. - yarım stəkan qoz. Hazırlanması:. 1. Şəkər tozun

Xamalı alma piroqu

Məhsullar:. - 3 yumurta. - 150 qr şəkər tozu. - 2 ç.q. vanil. - 250 qr xama (10-20. - 200-250 qr un. - 2 ç.q. qabartma tozu. - 2 iri alma (400 qr). - pudra. Hazırlanması:. 1. Almanın ortasını kəsin, nazik tiləkərə doğrayın

Tənbəl biskvit. Həmişə alınır!

Bu biskvit asan hazırlanır və həmişə alınır. Biskviti tort, piroq və ya pirojnaların hazırlanması üçün istifadə etmək olar. Məhsullar. - 5 yumurta. - 1 stəkan şəkər tozu (narın olmalıdır). - 1 stəkan un. - yarım ç.q. vanil

Asan qozlu peçenye. Resept

Məhsullar:. - 1 stəkan qoz (və ya fındıq, pustə və s. - 1 stəkan un. - 1 yumurta. - 1/4 stəkan nişasta (kraxmal). - 1/2 stəkan şəkər tozu.  - 1/2 ç.q. vanil. - 2-3 x.q. soyuq süd. Hazırlanması:. Un, şəkər tozu və qozu blenderd

Kivi ilə çox sadə və dadlı piroq

Məhsullar:. - 5 yumurta. - 1 stəkan un. - 1 stəkan şəkər tozu. - vanil. - 4 dəymiş kivi (turş olmamalıdır). Hazırlanması:. Kivini soyun, tikələrə doğrayın. Yumurtanı çalın, şəkər və vanil əlavə edin, yaxşı çalın (kütlə xeyl

Simit resepti

Məhsullar:. Xəmir üçün:. - 400 qr un (təxminən). - 2 ç.q. quru maya. - 125 qr ilıq su. - 4 x.q. bitki yağı. - 1 ç.q. şəkər tozu. - yarım ç.q. duz. Simitlerin üzərinə:. - 150 qr su. - 1 x.q. bal. - küncüt. Hazırlanması:. May

Portağal sedrası ilə çox sadə və dadlı keks

Məhsullar:. - 1 portağal. - 1 stəkan şəkər tozu. - 1 stəkan un. - 4 yumurta. Hazırlanması:. Yumurta ağlarını sarılardan ayırın. Ağları şəkər tozu ilə yaxşı çalın. Çala-çala bir-bir sarıları əlavə edin. Hissə-hissə un əlav

Asan hazırlanan KƏSMİKLİ PİROQ

Məhsullar:. Xəmir:. - 150 qr kərə yağı. - 2 stəkan un. - 1 stəkan şəkər tozu. - 1 paket vanilin. - 1 çimdik duz. - yarım ç.q. soda. İçlik:. - 400 qr kəsmik. - 2 yumurta. - 1 stəkan şəkər tozu. Hazırlanması:. 1. Soyuq kər




sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


vizalar.az
viza desteyi


biletler.az
avia biletler


turlar.az

sonxeber.az sonxeberler.az qadin dunyasi aksessuarlar qadın geyimi qadin net qonaq otagi dizayni 2020 uşaq geyimləri sarimsaqin xeyri kosmetika gotun boyelmesi hamileliyin 7ayda usagin inkisafi