Qəza keçirən Şəbnəm özündən çıxdı: "4 min manat xərcim çıxdı"

Qəza keçirən Şəbnəm özündən çıxdı: "4 min manat xərcim çıxdı"BiG.AZ xəbər verir ki, Şəbnəm Əsədova keçirdiyi qəzaya başqa don geyindirənlərə cavab vermək qərarına gəlib.

Bununla bağlı saytımıza açıqlama verən müğənni əsəbindən od püskürdü:

"Hamımız insanıq, hamımızın başına iş gələ bilər. Elə hər işə görə polisə müraciət etməliyəm? Hadisədir də, oldu. Gecə saatları idi, o da yaşlı adam idi. Bəlkə yorğun idi, bəlkə fikirli... Mən işverən olub o kasıbı polisə verməklə nə qazanacaqdım ki? Mənim maşınıma 2000-lik zərər dəyib, onunsa maşını elə 2000-ədir. Bəyəm bütün qəzalar qeydiyyata düşür ki? Gün ərzində neçə-neçə qəza olur ki, yol polisinin heç xəbəri də olmur!

Allah şahiddir ki, 2012-ci Şəmkirdə ağır qəza keçirdim. Qarşıma çıxan maşın ucbatından öz avtomobilim hətta aşdı. Heç onda da mən o adamı cəzalandırmadım.

Ən son Nefçilərdə DODGE maşınımla qəza keçirdim. Yenə heç nə eləmədim. Əsəbimdən adama yalnız bir kəlmə dedim ki, polis gəlməmiş cəhənnəm ol gözümün önündən! Ocür maşını bir zülmlə ustaya apardım. Əlavə 4000 manat da xərcim çıxdı.

Bu dəfə də onun kimi... Əsas odur ki, sağ və salamatıq! Bax, əsas olan budur. Qalan hər şey boş şeydir.

Mənim qəza keçirmıyimə don geyindirənlərə isə sadəcə gülürəm. Bu, xoş hadisə deyil ki, özümü bununla reklam edim. Bu, qəzadır. Buna görə narahat olan, məni axtaran hər kəsə dərin təşəkkürümü bildirirəm. Artıq yaxşıyam və ailəmin yanındayam" - deyə, Şəbnəm bildirdi.

Xatırladaq ki, iyulun 16-dan 17-ə keçən gecə Gəncədən Bakıya qayıdarkən müğənni Şəbnəm Əsədova Bakı-Qazax yolunda qəzaya uğrayıb.

Qəflətən qarşılarına çıxan VAZ 07 avtomobili ilə toqquşan Mercedes Viano maşınında müğənnidən əlavə prodüseri və sürücüsü olub.

Xəbərlər     Baxılıb: 2049   Tarix: 18 iyul 2017
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Dondurulmuş ət nə qədər müddət saxlanıla bilər?

Mütəxəssislər dondurulmuş ətin təhlükəsiz şəkildə saxlanması ilə bağlı vacib məqamları açıqlayıb. xəbər verir ki, onların sözlərinə görə, ət məhsullarını düzgün dondurmaq qida zəhərlənməsinin qarşısını almaq və qidanın keyfiyyətin

.

Yeməkdən sonra şirniyyat istəyi normaldır?

Bəzi insanlarda yeməkdən dərhal sonra, hələ süfrədən qalxmadan şirniyyat yemək arzusu yarana bilər. Mütəxəssislər bildirir ki, belə hallarda qəbul edilən qidanın tərkibinə diqqət yetirmək lazımdır. Yetərli miqdarda su içmə

.

Diabet və diş sağlamlığı arasında kritik əlaqə üzə çıxdı

Alimlər şəkər diabetinin ağız və diş sağlamlığına birbaşa təsir etdiyini müəyyən ediblər. Araşdırmalara əsasən, diabetli şəxslərdə ağız quruluğu, diş çürüməsi, diş əti iltihabı, göbələk infeksiyaları və diş itkisi daha ço

.

Yaşı 5-dən az olan uşaqlara diqqət - Təhlükə var

Son illər dünyada uşaq ölümlərinin sayı artıb. Bu qorxunc tendensiya erkən doğum nəticəsində dünyaya gələn uşaqlar arasında özünü daha qabarıq şəkildə göstərir. xəbər verir ki, 37 həftədən tez baş tutan doğum erkən doğu

.

Yuxuda sevişmək nəyə yozulur?

Yuxular hələ də sirri açılmayan qaranlıqla dolu dünyadır. Yuxu əsrlərdən bəri araşdırılan, həm alimlərin, həm də mistika ilə məşğul olanların cavabını tapmaq istədiyi tapmacadır. Fərqli və rəngarəng yuxular bəzən də cinsəlikl

.

Yeni il "yolka"ları barədə ciddi xəbərdarlıq - Evə gətirdiyimiz təhlükə

Pulmonoloq Yelena Pyatikova süni Yeni il ağaclarının düşündüyümüz qədər zərərsiz olmadığını bildirib. xəbər verir ki, onun sözlərinə görə, bir çox evlərdə istifadə olunan bu ağaclar plastik materiallardan hazırlandığı üçü

.

Sinə xərçənginin də dərmanı tapıldı

Təhlükəli növ döş xərçənginin təkrarlanma riskini azaltmaq üsulu tapılıb. xəbər verir ki, Kaliforniya Universitetinin (Los-Anceles) alimləri erkən mərhələdə hormonlara həssas döş xərçənginin təkrarlanma ehtimalını əhəmiyyətl

.

Kolbasa 2 ağır xəstəliyə səbəb olur

Həkimlər gündəlik rasionda ən təhlükəli qidalardan birinin kolbasa olduğunu bildirirlər. xəbər verir ki, qastroenteroloq Yevgeniya Melnikova emal olunmuş ət məhsullarının həddindən artıq istehlakının ağır sağlamlıq fəsadlar

.

Kolbasanın üstündə bu söz varsa, qəti almayın

Mağazada yaxşı kolbasa seçmək üçün məsləhətlər verilib. xəbər verir ki, bu sahə üzər ekspert Yelena Medkovanın sözlərinə görə əsas meyar qablaşdırmanın dizaynı yox, məhsulun texnoloji göstəriciləridir. "Bişmiş kolbas

turlar.az

qadin sayti sade makiyaj sekilleri reseptler sözlü şəkillər ayaqqabı və çanta alt geyimləri dil haqqinda atalar sözləri kosmetika sekisler intim banan ikizler vətənə aid