Qocalmanı sürətləndirən məhsullar: kolbasa, sosiska və...
Rusiyalı həkim və televiziya aparıcısı Aleksandr Myasnikov "Rossiya-1" telekanalının efirində qocalma prosesini sürətləndirən məhsulların adını açıqlayıb.
Publika.az xəbər verir ki, həkimin sözlərinə görə, rasionda əsasən tərəvəz, meyvə, qaynadılmış ət, balıq və süd məhsulları olmalıdır.
"Tərkibində artıq miqdarda şəkər, duz və zərərli yağlar olan bütün qidalar qocalma prosesini sürətləndirir. Həddindən artıq yemək və artıq kalori də bədənə təsir göstərir. Çox işlənmiş ət və sosiska da qocalmanı sürətləndirir. Ümumdünya Səhiyyə Təşkilatı 2015-ci ildə kolbasa, sosiska və donuz ətinin tərkibində kanserogen maddələr olduğunu elan edib", - həkim yekunda bildirib.
Aytən Məftun









Fərdadan 'Survivor'a qatılması haqda iddialara CAVAB
Barbi'yə bənzəmək istəyirdi: 27-ci əməliyyatında həyatını itirdi
Gündə 5 saat yatmaq kifayət edir? - Alimlər açıqladı
Fərda və Elməddin barışdı
O məşhurlarla bağlı qərar verildi
100 baldan 99-nu qazandı: Ən sağlam çay məlum oldu
Bu ədviyyatı pəhrizinizə əlavə edin – Şəkəri azaldır və ürəyi qoruyur
İstifadə müddəti bitdikdən sonra yeməməli olduğunuz 6 qida
Bengü onunla tərəf müqabili olmaq istəyir
AYRILIQ İDDİASI - İrem Derici nişanlısını sildi
Sofi Terner və Kris Martinin yeni eşqə başladığı məlum olub
Conni Depp 'Milad nəğməsi' filmində rol alacaq
Dikdaban geyinən qadınların nəzərinə! - Həkimdən xəbərdarlıq
Xərçəngin ən təhlükəli növü belə yaranır
Bu xəstəlik dünyada sadəcə 13 nəfərdə var