Qoz və kişmişlə kəsmikli peçenye

Qoz və kişmişlə kəsmikli peçenyeƏrzaqlar:
- 200 qr kəsmik
- 1 stəkan un
- 100 qr kərə yağı
- 2 yumurta
- 1 stəkan şəkər tozu
- 1 ç.q. qabartma tozu
- 1 ç.q. vanilli şəkər tozu
- yarım stəkan kişmiş
- yarım stəkan qoz
Hazırlanması:
1. Şəkər tozunu kərə yağı ilə mikserlə çalın.
2. Kəsmik və yumurtanı əlavə edin, yaxşı qarışdırın.
3. Un və qabartma tozunu əlavə edin, qarışdırın.
4. Qozu xırda doğrayın.
5. Kişmişin üzərinə qaynar su tökün, bir az saxlayın, sonra salfetin üzərində qurudun.
6. Qozu və kişmişi xəmirə əlavə edin, qarışdırın.
7. Tavaya perqament kağızı sərin, qaşıqla xəmir qoyun.
8. Peçenyeni 200-250 C qədər qızıdrılmış sobada təxminən 20 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Evdarliq.az

Mətbəx     Baxılıb: 1095   Tarix: 26 mart 2019
f Paylaş

Ustalar.az ustalar sayti


DİGƏR XƏBƏRLƏR

Xamalı alma piroqu

Məhsullar:. - 3 yumurta. - 150 qr şəkər tozu. - 2 ç.q. vanil. - 250 qr xama (10-20. - 200-250 qr un. - 2 ç.q. qabartma tozu. - 2 iri alma (400 qr). - pudra. Hazırlanması:. 1. Almanın ortasını kəsin, nazik tiləkərə doğrayın

Tənbəl biskvit. Həmişə alınır!

Bu biskvit asan hazırlanır və həmişə alınır. Biskviti tort, piroq və ya pirojnaların hazırlanması üçün istifadə etmək olar. Məhsullar. - 5 yumurta. - 1 stəkan şəkər tozu (narın olmalıdır). - 1 stəkan un. - yarım ç.q. vanil

Asan qozlu peçenye. Resept

Məhsullar:. - 1 stəkan qoz (və ya fındıq, pustə və s. - 1 stəkan un. - 1 yumurta. - 1/4 stəkan nişasta (kraxmal). - 1/2 stəkan şəkər tozu.  - 1/2 ç.q. vanil. - 2-3 x.q. soyuq süd. Hazırlanması:. Un, şəkər tozu və qozu blenderd

Kivi ilə çox sadə və dadlı piroq

Məhsullar:. - 5 yumurta. - 1 stəkan un. - 1 stəkan şəkər tozu. - vanil. - 4 dəymiş kivi (turş olmamalıdır). Hazırlanması:. Kivini soyun, tikələrə doğrayın. Yumurtanı çalın, şəkər və vanil əlavə edin, yaxşı çalın (kütlə xeyl

Simit resepti

Məhsullar:. Xəmir üçün:. - 400 qr un (təxminən). - 2 ç.q. quru maya. - 125 qr ilıq su. - 4 x.q. bitki yağı. - 1 ç.q. şəkər tozu. - yarım ç.q. duz. Simitlerin üzərinə:. - 150 qr su. - 1 x.q. bal. - küncüt. Hazırlanması:. May

Portağal sedrası ilə çox sadə və dadlı keks

Məhsullar:. - 1 portağal. - 1 stəkan şəkər tozu. - 1 stəkan un. - 4 yumurta. Hazırlanması:. Yumurta ağlarını sarılardan ayırın. Ağları şəkər tozu ilə yaxşı çalın. Çala-çala bir-bir sarıları əlavə edin. Hissə-hissə un əlav

Asan hazırlanan KƏSMİKLİ PİROQ

Məhsullar:. Xəmir:. - 150 qr kərə yağı. - 2 stəkan un. - 1 stəkan şəkər tozu. - 1 paket vanilin. - 1 çimdik duz. - yarım ç.q. soda. İçlik:. - 400 qr kəsmik. - 2 yumurta. - 1 stəkan şəkər tozu. Hazırlanması:. 1. Soyuq kər

Qeyri-adi kremlə dadlı tort

Məhsullar:. Xəmir:. - 200 qr kərə yağı. - 200 qr şəkər tozu. - 7 yumurta. - 10 qr qabartma tozu. - 400-450 qr un. - 100 qr tünd şokolad. Krem:. - 700 qr süd. - 70 qr manna yarması ("manka. - 120 qr kərə yağı. - 150 q

Kəsmik və alma ilə sadə piroq

Məhsullar:. - 200 qr kəsmik. - 4 yumurta. - 2-3 alma. - 1 stəkan şəkər tozu. - 3 x.q. xama. - 200 qr un. - 10 qr qabartma tozu. - 1 çimdik duz. - kərə yağı (formaya çəkmək üçün). Hazırlanması:. Yumurtanı şəkər tozu ilə yaxş


sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


vizalar.az
viza desteyi


biletler.az
avia biletler


turlar.az

sonxeber.az geyim şəkilləri qadin sayti qadın geyimi salatlarin bezedilmesi arxadan olmaq dirnaq ucun maskalar payiz haqqinda insa kosmetika tacmahal türbesi haqqında melumat arıqlamağın sirri