sebet.az onlayn maqazin

Qozla əncir mürəbbəsi

Qozla əncir mürəbbəsiQeri-adi əncir mürəbbəsi. Əncirin qabığı çox qalındırsa, onu soymaq lazımdır.
Qoz ləpələri quru tavada qovrulur və qabıqlardan təmizlənir. Hər qoz ləpəsi 2 hissəyə bölünür.
Tərkib:
- 1 kq əncir
- 1 kq şəkər tozu
- yarım stəkan qoz ləpəsi
- 1 limonun şirəsi
Hazırlanması:
1. Əncir yuyulur, lazım olduqda qabığı soyulur.
2. Hər meyvənin içinə qoz qoyun.
3. Ənciri qazana yığın, üzərinə şəkər tozu tökün, 12 saat saxlayın.
4. Daha sonra mürəbbəni vam odda 20 dəqiqə qaynadın, 6 saat saxlayın, yenə 20 dəqiqə qaynadın.
5. Hazır olana yaxın mürəbbəyə limon şirəsini əlavə edin.
6. Hazır mürəbbəni yaxşı sterilizə olunmuş bankalara doldurun, sterilizə olunmuş qapaqlarla bağlayın.  
Nuş olsun!
Evdarliq.Az

Mətbəx     Baxılıb: 167   Tarix: 28 may 2019
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR


sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


turlar.az
avia biletler

geyimler hamiləlik kosmetika mehsullari yay geyimləri 2019 pəhriz bürclərin sevgi cədvəli sidik yolu infeksiyasi bürclər haqqında xeberler son xeberler kosmetika arpa siyiqinin xeyiri yuxuda cirkli xesdaxana gordum