Şokoladlı çizkeyk
Ərzaqlar:
400 q qurabiyə (Petit Beurre)
200 q kərə yağı
İçlik üçün:
3 ədəd yumurta
200 q qaymaq (33%-li)
500 q krem pendir
2/3 st şəkər tozu
1 paket vanil
150 q şokolad
Hazırlanması:
Qurabiyəni blenderdən ya da ət maşınından keçiririk.
Yumşaq yağı əzilmiş qurabiyənin üstünə töküb əlimiz ilə qarışdırıb xəmir halına gətiririk.
Diametri 26 sm olan qaba qarışığı yayırıq. Elə yaymaq lazımdır ki kənarları 3-4 sm yuxarı olsun. Hazırladıqdan sonra soyuducuya qoyuruq.
Krem pendir ilə şəkər tozunu çalırıq.
Qaymağı və vanili də əlavə edib çalırıq.
Yumurtanın ağını sarısından ayırıb ağını köpüklənənə qədər çalırıq. Sarını isə qarışığa əlavə edib mikserlə çalırıq.
Sonra yumurtanın ağını az-az töküb taxta qaşıqla asta qarışdırırıq. Qarışığı qabın içinə tökürük.
Şokoladı əridib üzərinə töküb çubuq vasitəsi ilə naxış salırıq.

180 dərəcə qızdırılmış sobada 1 saata bişiririk.
Soyuduqdan sonra qabdan çıxardırıq.
Soyuducuda 5-6 saat saxladıqdan sonra kəsib süfrəyə verə bilərsiniz.
Nuş olsun!









Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Xəyanət bir seçimdir və sözlə deyil, əməllə ölçülür' - Minadan iddialı açıqlama
Paltaryuyan maşınlardakı çoxsaylı rejimlər nə üçündür? – Bilmədikləriniz
Kişi qadını incidirsə, demək ki, qadın nəsə edib' - Nadirdən qalmaqallı açıqlama
Aşıq Namiq bu kanalda çalışacaq
Dişləri təbii üsullarla necə ağartmalı? - Evdə effektiv metodlar
Bizi artıq birlikdə görmürsünüz, çünki...' - Pərviz Türkandan danışdı
Hər gün yeyirik, amma ürəyə ziyandır - Süfrədə ən təhlükəli 3 qida
Uşaqlarımın sənədlərini göstərmək utanc idi' - Vəfa
İslamı qəbul edən hindistanlı televiziya ulduzu iddialara cavab verdi
Çində yeni qadağa qüvvəyə mindi
Miqren tutması zamanı nə etməli? - Həmin gün üçün vacib tövsiyələr