Tənbəl XAÇAPURİ

Tənbəl XAÇAPURİMəhsullar:
- 200 qr kəsmik
- 200 qr brınza pendiri
- 3 yumurta
- 100 qr xama
- 5 x.q. un
- yarım ç.q. qabartma tozu
Hazırlanması:
1. Kəsmiyi çəngəllə əzin, brınzanı sürtgəcdən keçirin, yaxşı qarışdırın.  
2. Yumurta, xama əlavə edin, qarışdırın.
3. Unu qabartma tozu ilə qarışdırın, ələyin, kütləyə əlavə edin, yaxşı qarışdırın.
4. Formaya kərə yağı çəkin, xəmir qoyun, hamarlayın.
5. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, xaçapurini 25-30 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Evdarliq.az

Mətbəx     Baxılıb: 1847   Tarix: 26 mart 2019
f Paylaş

Turlar.az


DİGƏR XƏBƏRLƏR

Pendir və göyərti ilə piroq TAVADA

Məhsullar:. - 200 qr holland pendiri (digər bərk pendir götürək olar). - 2 yumurta. - 200 qr xama. - 3 x.q. un. - 1 dəstə şüyüd. - duz, bitki yağı (qızartmaq üçün). Hazırlanması:. 1. Pendiri sürtgəcdən keçirin, göyərtin

Dadlı kəsmikli oladi

Məhsullar:. - 250 qr yağlı kəsmik. - 3 yumurta. - yarım stəkan qatıq. - 2 x.q. şəkər tozu. - 1 paket vanil. - 1 stəkan un. - 1 paket qabartma tozu. - duz. Hazırlanması:. 1. Kəsmiyi qatıqla yaxşı qarışdırın. 2. Yumurta, duz

Badımcan pomidor və pendirlə sobada

Məhsullar:. - 3 badımcan. - 5-6 pomidor. - 100 qr pendir. - 3 diş sarımsaq. - bitki yağı. - duz, istiot. Hazırlanması:. 1. Badımcanları 1 sm qalınlıqda dairələr şəklində doğrayın, soyuq duzlu suda 40 dəqiqə saxlayın. 2. Pomidorlar

Qaraciyər paşteti. Resept

Məhsullar:. - 1 kq qaraciyər. - 2 iri kök. - 2 soğan. - 100 qr kərə yağı. - 100 qr süd. - duz, istiot. - bitki yağı. Hazırlanması:. Qaraciyəri yuyun, pərdələrdən təmizləyin, kiçik tikələrə doğrayın. Kökü soyun sürtgəcdə

Lavaşdan dadlı qəlyanaltı

Məhsullar:. - 2 iri lavaş. - 200 qr əridilmiş pendir "plavlenniy. - 150 qr mayonez. - 3 diş sarımsaq. Hazırlanması:. Pendiri sürtgəcdən keçirin. Mayonez əlavə edin, sarımsağı sarımsağ əzənlə sıxın, hamısını qarışdırın

Qoz və kişmişlə kəsmikli peçenye

Ərzaqlar:. - 200 qr kəsmik. - 1 stəkan un. - 100 qr kərə yağı. - 2 yumurta. - 1 stəkan şəkər tozu. - 1 ç.q. qabartma tozu. - 1 ç.q. vanilli şəkər tozu. - yarım stəkan kişmiş. - yarım stəkan qoz. Hazırlanması:. 1. Şəkər tozun

Xamalı alma piroqu

Məhsullar:. - 3 yumurta. - 150 qr şəkər tozu. - 2 ç.q. vanil. - 250 qr xama (10-20. - 200-250 qr un. - 2 ç.q. qabartma tozu. - 2 iri alma (400 qr). - pudra. Hazırlanması:. 1. Almanın ortasını kəsin, nazik tiləkərə doğrayın

Tənbəl biskvit. Həmişə alınır!

Bu biskvit asan hazırlanır və həmişə alınır. Biskviti tort, piroq və ya pirojnaların hazırlanması üçün istifadə etmək olar. Məhsullar. - 5 yumurta. - 1 stəkan şəkər tozu (narın olmalıdır). - 1 stəkan un. - yarım ç.q. vanil

Asan qozlu peçenye. Resept

Məhsullar:. - 1 stəkan qoz (və ya fındıq, pustə və s. - 1 stəkan un. - 1 yumurta. - 1/4 stəkan nişasta (kraxmal). - 1/2 stəkan şəkər tozu.  - 1/2 ç.q. vanil. - 2-3 x.q. soyuq süd. Hazırlanması:. Un, şəkər tozu və qozu blenderd


sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


vizalar.az
viza desteyi


biletler.az
avia biletler


turlar.az

sonxeber.az sade makiyaj sekilleri sac duzumleri toy makiyajlari pirojna reseptləri plastik əməliyyat baliq qulagi dan el isleri qadın testləri kosmetika gozellik cinsi elaqeden sora qafin cinsiyyetinin qasinma sevebi