Tər xiyarlı, qozlu toyuq salatı

Tər xiyarlı, qozlu toyuq salatı Tər xiyarlı, qozlu toyuq salatıƏrzaqlar

200 q toyuğun döş əti
1 ədəd tər xiyar
1 ədəd alma
1/2 st qoz ləpəsi
1 ədəd kahı
1 ədəd limon
2-3 diş sarımsaq
4-5 x.q. bitki yağı
duz
istiot

Hazırlanması

Toyuğun döş ətini duz töküb suda bişiririk. Soyuduqdan sonra xırda doğrayırıq.

Tər xiyarlı, qozlu toyuq salatıXiyarı dörd künc doğrayırıq.

Tər xiyarlı, qozlu toyuq salatıQozu sürtgəcdən keçiririk.

Tər xiyarlı, qozlu toyuq salatıAlmanın qabığını soyub dörd künc doğrayırıq.

Tər xiyarlı, qozlu toyuq salatıSalat üçün şirəni düzəldək. Bitki yağının üzərinə əzilmiş sarımsağı, limonun şirəsini, duzu və istiotu töküb yaxşı qarışdırırıq.

Tər xiyarlı, qozlu toyuq salatıKahı yarpağını əlimizlə kiçik hissələrə bölürük.

Tər xiyarlı, qozlu toyuq salatıKahı ilə toyuğun döş əti, xiyar, alma və qozu qarışdırırıq.

Tər xiyarlı, qozlu toyuq salatıSalatın şirəsini əlavə edib qarışdırırıq. Zövqə görə bəzəyirik.

Tər xiyarlı, qozlu toyuq salatıNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 5471   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Keçi pendirli armud salatı

Lazım olan ərzaqlar. 50 qr keçi pendiri. 2 ədəd armud. 2 dəstə kahı. 2-3 xörək qaşığı xırdalanmış qoz. 2 çay qaşığı bal. 1 xörək qaşığı zeytun yağı. Limon şirəsi. Hazırlanması :. İlk əvvəl qrmudu fal-fal doğrayın. Zeytu

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Fərqli Dad: Sobada Kartof Dolması

Hər birimizin mətbəxində olan kartofdan bir çox yeməklər hazırlanır. Bəs kartofdan hazırlanan dolma yemisinizmi? Klassik dolmalardan fərqli olaraq asan hazırlanır və dadlı bir yeməkdir. hər kəsin bəyənəcəyi sobada karof dolmasını

.

Pomidorlu tart resepti

Tərkibi. 250 qr un. ½ çay qaşığı qabartma tozu. 100 ml günəbaxan yağı. 100 ml ilıq su. 150 qr holland pendiri. 4 ədəd pomidor. ½ xörək qaşığı zeytun yağı. 2 çay qaşığı xardal. 1 çay qaşığı kəklikotu. 1 çay qaşığı duz

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

turlar.az

qadın geyimi makiyaj instagram gözəllik məhsulları daginiq skleroz mualicesi stil dərsləri orqazm qış ayaqqabıları kosmetika şirin qoğal saglam qidalanma sağlamlıq xocali novruz hakışdaları