Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qat

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatƏrzaqlar:Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qat

(4 nəfərlik)

4 ədəd toyuğun döş əti

3 ədəd baş soğan

3 ədəd pamidor

1 ədəd şirin bibər

2 ədəd yerkökü

1 x.q tomat

2 x.q mayonez

1 x.q əridilmiş kərə yağı

150-200 q pendir

Bitki yağı

Duz

İstiot

Hazırlanması:

Toyuğun döş ətini yuyuruq suyu çəkilir. Döş ətini yarıya bölüb mətbəx çəkici ilə döyürük. 8 ədəd alınacaq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatDöyülmüş döş ərini duzlayıb istiotlayıb tavada bitki yağında hər iki üzünü qızardırıq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatToyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatSoğanı xırda doğrayırıq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatÜstünə əridilmiş kərə yağını və 2 x.q bitki yağı əlavə edib duz səpib qızılı rəngdə olana qədər qovururuq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatTomatı əlavə edib 3-5 dəq qovururuq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatYerkökünü təmizləyib sürtgəcin böyük gözündən keçiririk.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatYerkökünü qovrulmuş soğana əlavə edib 5 dəqiqə qovururuq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatŞirin bibəri təmizləyib yuduqdan sonra xırda doğrayırıq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatBibəri də əlavə edib 10 dəqiqə qarışığı qovururuq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatMayonezi əlavə edib qarışdırıb 15-20 dəqiqə vam odda bişiririk.Zövqə görə duz və istiotunu əlavə edirik.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatToyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatPamidoru yuyub halqa doğrayırıq. Doş ətini qızartdığımız yağda pamidoru da az duz töküb pörtürük.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatToyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatPendiri sürtgəcin böyük gözündən keçiririk.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatQaba əvvəlcə döş ətlərini yan-yana yığırıq.Qızartdığımız yağı da qaba tökürük.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatÜstünə hazırladığımız tərəvəzli qovurmanı yayırıq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatOnun üstünə pamidor halqalarını düzürük.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qat210 dərəcədə qızdırılmış sobaya yeməyi qoyuruq.10-15 dəqiqə keçən kimi yeməyi sobadan çıxarıb üstünə pendiri səpib yenidən sobaya qoyuruq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qat10-15 dəqiqədən sonra yeməyimiz hazırdı.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatToyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 8090   Tarix: 01 noyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq

Yumşaq qat-qat xəmirdən müxtəlif cürə yeməklər hazırlaya bilərsiniz. Qeyd edək ki, qat-qat xəmir mağazalarda hazır satılır. İstəsəniz evdə də hazırlaya bilərsiniz. Tezliklə qat-qat xəmirin resepti də saytımızda hazır olacaq

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Keçi pendirli armud salatı

Lazım olan ərzaqlar. 50 qr keçi pendiri. 2 ədəd armud. 2 dəstə kahı. 2-3 xörək qaşığı xırdalanmış qoz. 2 çay qaşığı bal. 1 xörək qaşığı zeytun yağı. Limon şirəsi. Hazırlanması :. İlk əvvəl qrmudu fal-fal doğrayın. Zeytu

.

Ləzzətə hopdurulmuşdur: Fan Kartof Resepti

Fan Kartof Resepti üçün Tərkibi. 4. orta ölçü. kartof. 5. yemək qaşığı. kərə yağı. bir. diş. sarımsaq. bir. desert qaşığı. duz. 3-4. filial. rozmarin (istədiyiniz kimi). bir. çay qaşığı. təzə doğranmış qara bibər. İkinc

turlar.az

toy makiyaji sekilleri reseptler donlar 2025 dəridə səpkilər yeni geyimler 2025 sifahi xalq ədəbiyyatı marqarita pizza kosmetika qardasa aid haxistalar sirniyatlar turpun nağlı hamilelik novruza aid hakışta