Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qat

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatƏrzaqlar:Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qat

(4 nəfərlik)

4 ədəd toyuğun döş əti

3 ədəd baş soğan

3 ədəd pamidor

1 ədəd şirin bibər

2 ədəd yerkökü

1 x.q tomat

2 x.q mayonez

1 x.q əridilmiş kərə yağı

150-200 q pendir

Bitki yağı

Duz

İstiot

Hazırlanması:

Toyuğun döş ətini yuyuruq suyu çəkilir. Döş ətini yarıya bölüb mətbəx çəkici ilə döyürük. 8 ədəd alınacaq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatDöyülmüş döş ərini duzlayıb istiotlayıb tavada bitki yağında hər iki üzünü qızardırıq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatToyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatSoğanı xırda doğrayırıq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatÜstünə əridilmiş kərə yağını və 2 x.q bitki yağı əlavə edib duz səpib qızılı rəngdə olana qədər qovururuq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatTomatı əlavə edib 3-5 dəq qovururuq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatYerkökünü təmizləyib sürtgəcin böyük gözündən keçiririk.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatYerkökünü qovrulmuş soğana əlavə edib 5 dəqiqə qovururuq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatŞirin bibəri təmizləyib yuduqdan sonra xırda doğrayırıq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatBibəri də əlavə edib 10 dəqiqə qarışığı qovururuq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatMayonezi əlavə edib qarışdırıb 15-20 dəqiqə vam odda bişiririk.Zövqə görə duz və istiotunu əlavə edirik.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatToyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatPamidoru yuyub halqa doğrayırıq. Doş ətini qızartdığımız yağda pamidoru da az duz töküb pörtürük.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatToyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatPendiri sürtgəcin böyük gözündən keçiririk.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatQaba əvvəlcə döş ətlərini yan-yana yığırıq.Qızartdığımız yağı da qaba tökürük.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatÜstünə hazırladığımız tərəvəzli qovurmanı yayırıq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatOnun üstünə pamidor halqalarını düzürük.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qat210 dərəcədə qızdırılmış sobaya yeməyi qoyuruq.10-15 dəqiqə keçən kimi yeməyi sobadan çıxarıb üstünə pendiri səpib yenidən sobaya qoyuruq.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qat10-15 dəqiqədən sonra yeməyimiz hazırdı.

Toyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatToyuğun döş ətindən sobada tərəvəzli qat-qatNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 8033   Tarix: 01 noyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Toyuq əriştə şorbası

Hamı bilir ki, hamı sağlam olmaq üçün hər gün ilk yeməkləri yeməlidir. Toyuq şorbaları əla sağlam bir yemək seçimidir. Müxtəlif şorbalar var - düyü ilə, qarabaşaq yarması, əriştə və ya kartof ilə. İndi demək olar ki, hə

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

maddələr. Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 4. yemək qaşığı. Günəbaxan yağı. bir. nömrə. soğan. 2 -ci. nömrə. yerkökü. bir. nömrə. qırmızı bolqar bibəri. bir. nömrə. kərəviz sapı. bir. nömrə. kabak. 2 -ci. filial

.

Mandarin Bulgur Salat Resepti

Mandarin Bulgur Salat Resepti üçün Tərkibi. Salat üçün:. 2 -ci. su şüşəsi. bulgur başı. 4. nömrə. Mandarin. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. nömrə. yerkökü. 6. nömrə. quru pomidor. bir. bağlamaq. təzə nanə. Sos üçün:. 1 çay fincanı

.

Pomidorlu tart resepti

Tərkibi. 250 qr un. ½ çay qaşığı qabartma tozu. 100 ml günəbaxan yağı. 100 ml ilıq su. 150 qr holland pendiri. 4 ədəd pomidor. ½ xörək qaşığı zeytun yağı. 2 çay qaşığı xardal. 1 çay qaşığı kəklikotu. 1 çay qaşığı duz

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az yay kolleksiyasi reseptler geyim dəbləri bürclər iyun 2025 gəncə xəbərləri nagillar hamiləlik və analıq seksual maskalar usaq geyimleri maskalar sac modelleri