Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotlet

Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletƏrzaqlar: 

Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotlet300 q toyuğun döş əti

2 ədəd yumurta

2 x.q mayonez

2 x.q un

1 diş sarımsaq

1 balaca dəstə şüyüd

Zövqə görə duz və istiot

Qızartmaq üçün:

Bitki yağı

Hazırlanması:

Toyuğun döş ətini xırda dörd künc doğrayırıq.

Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletSarımsağı xırda doğrayırıq.

Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletŞüyüdü xırda doğrayırıq.

Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletBütün ərzaqları duz və istiot töküb qarışdırırıq.

Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletToyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletTavaya yağ töküb qızdırırıq. Hazır kütlədən tavaya bir dolu xörək qaşığı aralı-aralı kotlet formasında tökürük.
Hər iki üzünü qızardırıq.

Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletToyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletKotletimiz hazırdır.

Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 6833   Tarix: 01 noyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

.

Ev Sayağı kumpir resepti

Tərkibi. Kartof – 3 ədəd (böyük olsa daha yaxşı olar). Kök – 1 ədəd. Yumurta – 2 ədəd. Xiyar turşusu – 1 ədəd. Yaşıl noxud (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Qarğıdalı (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Pomidor – 1 ədəd. Mayonez

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Şəfaverici Itburnu Içkisi – Resept

E vitamini ilə zəngin olan itburnu bitkisinin dəri üçün də faydalı olduğu məlum olub. Hətta bir çox dəriyə qulluq vasitələrinin tərkibinə itburnu ekstraktı və yağı əlavə edilir. Bu bitkini olduğu kimi yemək bir qədər çətindir

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq

Yumşaq qat-qat xəmirdən müxtəlif cürə yeməklər hazırlaya bilərsiniz. Qeyd edək ki, qat-qat xəmir mağazalarda hazır satılır. İstəsəniz evdə də hazırlaya bilərsiniz. Tezliklə qat-qat xəmirin resepti də saytımızda hazır olacaq

turlar.az

geyim necə seçməli donlar 2025 kosmetika mehsullari noxud sorbasi göyəmin faydası dirnaq ucun maskalar erotik paltar kosmetika qoğalın nağlı üzeyir hacıbəyli vetene aid atalar sozu novruz bayramına aid hakışda usaq geyimleri