Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotlet

Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletƏrzaqlar: 

Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotlet300 q toyuğun döş əti

2 ədəd yumurta

2 x.q mayonez

2 x.q un

1 diş sarımsaq

1 balaca dəstə şüyüd

Zövqə görə duz və istiot

Qızartmaq üçün:

Bitki yağı

Hazırlanması:

Toyuğun döş ətini xırda dörd künc doğrayırıq.

Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletSarımsağı xırda doğrayırıq.

Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletŞüyüdü xırda doğrayırıq.

Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletBütün ərzaqları duz və istiot töküb qarışdırırıq.

Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletToyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletTavaya yağ töküb qızdırırıq. Hazır kütlədən tavaya bir dolu xörək qaşığı aralı-aralı kotlet formasında tökürük.
Hər iki üzünü qızardırıq.

Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletToyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletKotletimiz hazırdır.

Toyuğun döş ətindən şüyüdlü kotletNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 6656   Tarix: 01 noyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Balqabaqlı Keks (Video)

Keçən yazımda sizə balqabaq püresinin reseptini yazmışdım. Bu gün isə onu istifadə edəcəyik və Amerikada bu fəsildə çox məşhur olan balqabaqlı keks bişirəcəyik. Bu keksin müxtəlif resepti var, mənim təqdim edəcəyim isə dəfələrl

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Kələm Salatı

Ərzaqlar. Kələm — 300 q. təzə pomidor — 4 əd. pendir (bərk sort) — 150 q. göyərti (şüyüd, cəfəri) — 50 q. duz – zövqə görə. mayonez. Hazırlanması. Kələm doğranır, duzlanır ,azacıq sıxılır ki bir qədər suyunu buraxsın. Pomidorla

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az maskalar kosmetoloq kosmetika mehsullari qara qaragatin faydalari könül kerimova eşq və məhəbbət goz altı qırışlar salatlar seksual banan faydalı məsləhətlər azərbaycan