Toyuq ləvəngisi
Ərzaqlar:
1 ədəd toyuq
3 ədəd baş soğan
1,5 st qoz ləpəsi
3 x.q alça turşusu
Duz
İstiot
Hazırlanması:
Soğanı ət maşınından keçiririk. Təmiz parçaya soğanı töküb sıxıb, acı suyunu çıxarırıq.

Qozu qozçəkən maşından keçiririk.
Soğanla qozu qarışdırırıq.
Kütləyə duz,istiot və turşunu əlavə edib yaxşı qarışdırırıq. Burda duzu və istiotu zövqə görə tökün.
Toyuğun üstünü içini duz, istiot və turşu ilə turşulayırıq.
Hazır içliyi toyuğun içinə yığırıq.
Toyuğun ayaqlarını çəpinə bir-birinə keçirdirik. Aralı qalıb içlik axmasın deyə sap ilə qalan yerləri tikirik.
Tavaya yağ töküb, toyuğu qoyuruq.
150 dərəcədə qızdırılmış sobada tam bişənə qədər qızardırıq.
Arada çeviririk ki, hər tərəfi eyni bişsin.
Nuş olsun!
f Paylaş








Əri Səidənin mülklərini mənimsəyib? - İDDİA
Heyvanlardan yoluxur, qızdırmayla başlayır - Ölümcül xəstəlik yayıldı
Diş fırçalayarkən edilən 4 SƏHV
Almaz Ələsgərli illər sonra klip çəkdirir
Ev heyvanı ilə eyni yataqda yatanlara ciddi xəbərdarlıq
Məşhur aktrisanın qardaşı fəciəvi şəkildə vəfat etdi
Məşhur aktyor vəfat etdi
Üzünüzün daha gənc görünməsi üçün dodaq boyası necə seçilməlidir?
"Vegetarian qadınların uşaqları əqli cəhətdən zəif ola bilər"
Madonna 29 yaşlı nişanlısına ərə gedir
Fahriye məşhur brendin tədbirində
"Game of Thrones" Ukraynada qadağan olunur
Beyin üçün risk yaradan qidalar AÇIQLANDI
Brilliant Dadaşova ilə Afaq küsülüdür
Bu, həyatınızı xilas edə bilər: Qanın laxtalanmasının 5 əlaməti