Toyuq ləvəngisi

Toyuq ləvəngisiƏrzaqlar:Toyuq ləvəngisi1 ədəd toyuq
3 ədəd baş soğan
1,5 st qoz ləpəsi
3 x.q alça turşusu
Duz
İstiot

Hazırlanması:

Soğanı ət maşınından keçiririk. Təmiz parçaya soğanı töküb sıxıb, acı suyunu çıxarırıq.

Toyuq ləvəngisiToyuq ləvəngisiQozu qozçəkən maşından keçiririk.

Toyuq ləvəngisiSoğanla qozu qarışdırırıq.

Toyuq ləvəngisiKütləyə duz,istiot və turşunu əlavə edib yaxşı qarışdırırıq. Burda duzu və istiotu zövqə görə tökün.

Toyuq ləvəngisiToyuğun üstünü içini duz, istiot və turşu ilə turşulayırıq.

Toyuq ləvəngisiHazır içliyi toyuğun içinə yığırıq.

Toyuq ləvəngisiToyuğun ayaqlarını çəpinə bir-birinə keçirdirik. Aralı qalıb içlik axmasın deyə sap ilə qalan yerləri tikirik.

Toyuq ləvəngisiTavaya yağ töküb, toyuğu qoyuruq.

Toyuq ləvəngisi150 dərəcədə qızdırılmış sobada tam bişənə qədər qızardırıq.

Arada çeviririk ki, hər tərəfi eyni bişsin.

Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 6191   Tarix: 01 noyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Ev Sayağı kumpir resepti

Tərkibi. Kartof – 3 ədəd (böyük olsa daha yaxşı olar). Kök – 1 ədəd. Yumurta – 2 ədəd. Xiyar turşusu – 1 ədəd. Yaşıl noxud (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Qarğıdalı (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Pomidor – 1 ədəd. Mayonez

.

BALQABAQ VƏ BİSKVİTLİ TORT RESEPTİ

Tərkibi:. 3-4 dilim iri balqabaq. 2,5 stəkan şəkər tozu. 1 litr süd. 3 xörək qaşığı un. 1 xörək qaşığı nişasta. 1/2 paket marqarin. 1 paket vanil. 200 qram qoz ləpəsi. 100 qram fındıq. 3 paket biskvit (peçenye). Hazırlanması:

.

Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq

Yumşaq qat-qat xəmirdən müxtəlif cürə yeməklər hazırlaya bilərsiniz. Qeyd edək ki, qat-qat xəmir mağazalarda hazır satılır. İstəsəniz evdə də hazırlaya bilərsiniz. Tezliklə qat-qat xəmirin resepti də saytımızda hazır olacaq

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az gelinlikler yaz geyimleri 2025 geyim şəkilləri abdulla saiq usaq serleri cinsi xəstəliklər qaraqoyunlu dərəsi kısa saç hörükləri narin faydasi kokelmek xərçəng bürcü veten haqqinda bayati itburnu