Uşaqlığımızdakı plombirin dadı-Ən orjinal resept

Uşaqlığımızdakı plombirin dadı-Ən orjinal reseptUşaqlığımızdakı plombirin dadı.

Ərzaqlar:

Şəkər tozu – 150 qr.
Süd – 0,5 l.
Vanilin – 1 paket
Qaymaq (30-35%) – 300 ml.
Yumurta sarısı – 3 ədəd.

Hazırlanması:

Südü 35-36 dərəcə temperatura kimi isidin. Qazançanı oddan götürüb içinə yumurta sarılarını əlavə edin, qarışdırın. Şəkəri və vanilini əlavə edin, yenə qarışdırın (mikserdə). Qarışığı odun üzərinə qoyun və qatılaşana kimi qarışdırın. Qatılaşdısa, odu söndürün və qarışığı kənarda saxlayın ki, soyusun.
Sonra qaymağı çalırsınız. Onu bayaq bişirdiyimiz və artıq ev temperaturunda olan qarışıqla birləşdirirsiniz, səliqə ilə qarışdırırsınız. Kütləni formaya doldurursunuz və ən azı 3 saat buzlamada saxlayırsınız. Hər saat dondurmanı oradan götürüb, qarışdırır və yenidən qoyursunuz ki, "kristallar" yaranmasın.

Nuş olsun!
qadin.az

Mətbəx     Baxılıb: 7719   Tarix: 25 iyun 2016
f Paylaş

Turlar.az

Oxşar xəbərlər

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Mövsümi şorba: Düyü Yoğurt Şorbası Resepti

Pirinç Yoğurt Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. litr. Bu. 5-6. yemək qaşığı. düyü. bir. yemək qaşığı (yığma). Şöhrət. bir. nömrə. yumurta. 1.5. su şüşəsi. qatıq. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. desert qaşığı. quru nanə. Yuxarıdakıla

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Bayat çörək atmayın, köftə hazırlayın!

Bayat çörəyi necə qiymətləndirə bilərəm? Bayat çörəyi atmayın, köftə hazırlayın! Bayat çörək köftesi resepti ilə uşaqlarınız üçün həm qidalandırıcı, həm də dadlı çörək köftələri hazırlaya bilərsiniz. Sizə reseptimizdə baya

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Ləzzətə hopdurulmuşdur: Fan Kartof Resepti

Fan Kartof Resepti üçün Tərkibi. 4. orta ölçü. kartof. 5. yemək qaşığı. kərə yağı. bir. diş. sarımsaq. bir. desert qaşığı. duz. 3-4. filial. rozmarin (istədiyiniz kimi). bir. çay qaşığı. təzə doğranmış qara bibər. İkinc

.

Ev Sayağı kumpir resepti

Tərkibi. Kartof – 3 ədəd (böyük olsa daha yaxşı olar). Kök – 1 ədəd. Yumurta – 2 ədəd. Xiyar turşusu – 1 ədəd. Yaşıl noxud (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Qarğıdalı (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Pomidor – 1 ədəd. Mayonez

turlar.az

sonxeber.az hamilelikde qidalanma qaşların formalari toy gecesi hamiləlik testi xəyanət buga burcu 2024 dəbli bloq sahibələri kosmetika bahar burclerin uygunlugu sirin qogal hakiwda zəhmət