Üzüm yarpaqlarından çayın 5 FAYDASI
Üzüm yarpaqlarını dəmləyib içmək olar və lazımdır. Xüsusən Abşeronun ağ şanı növ üzümünün yarpaqları.
Milli.Az medicina.az-a istinadən bildirir ki, üzüm yarpaqları mədə qişasını sakitləşdirir, təmizləyir, bərpa edir, bağırsaqlardan toksinləri atır, baş ağrısında faydalıdır və həm də arıqladır.
4-5 ədəd təzə yarpaqlarını doğrayıb 1 litr suda, orta odda 15 dəqiqə qaynadın.
Sonra soyudub süzün, gün ərzində bunu hər yeməkdən sonra bir kiçik fincan olmaqla için.
Milli.Az /news.milli.az









Əməkdar artist Özbəkistanda yeni il şənliyində - FOTO
Taro Emir Tekin Hülya Avşarla eyni layihədə
Qızı Vasif Məhərrəmliyə qadağa qoydu
Fanatının 100 minlik təklifini rədd etdi
Qarsız qış sağlamlığımıza zərər vurur - Psixiatr
Dünyanın ən sağlam qidası şüyüd imiş... - SİYAHI
Dondurulmuş ət nə qədər müddət saxlanıla bilər?
Nadir Qafarzadə baba oldu - Foto
Orhan Gencebayın həyatı film olacaq
Kristina Aqilera Eyfel qülləsinin liftində qaldı
2025-ci ilin ən məşhur aktyorları açıqlandı - SİYAHI
Dar geyinən qadınlara xəbərdarlıq
Saç tökülməsinə səbəb olan 9 mühüm faktor – xəbərdarlıq
Şəbnəm Tovuzlunun oğlu ÇEMPİON OLDU
Çayxorlara pis xəbər