Yeməkləri bu qablarda saxlamaq olmaz: Sağlamlıq üçün təhlükəlidir
Hazır yeməkləri insanlar müxtəlif qablarda soyuducuda saxlayır.
Milli.Az lent.az-a istinadən bildirir ki, bununla belə, bəzi qab növlərinin uzunmüddətli saxlama üçün uyğun deyil.
Hansı qabda yeməkləri uzun müddət saxlamamaq daha yaxşıdır?
Alüminium
Alüminiumdan istifadə qaydalarının pozulması səbəbindən qablar tez bir zamanda yemək saxlamaq üçün yararsız olur. Bu faktı görməməzlikdən gəlsəniz, qida ilə birlikdə bədəni zəhərli birləşmələrlə "doydura" bilərsiniz.
Plastik
Plastik qida saxlama qablarının populyar olmasına baxmayaraq, onlar potensial təhlükəli ola bilər. Plastikin xüsusilə isti yeməklə təması zərərlidir. Ancaq artıq soyudulmuş yeməyi saxlamaq təhlükəsiz olacaq.
Milli.Az









Narkotik mədəniyyətimizi də məhv edir, hanı Mirkamil, Nurlan Növrəsli?
Samirə Əfəndidən yeni - FOTOLAR
Alimlər uzun ömrlülüyün sirrini tapdı - 100 qramı 2 manatdır
Qəhvə içib yatanlar yuxuda da stress keçirirmiş
Turşudan sonra bu əlamətlər yaransa həkimə gedin, yoxsa
2025-ci ilin ən populyar körpə adları açıqlandı - Şarlotta, Ezra, Mateo
20 il beyinsiz yaşadı
Mədə yanmasına səbəb ola biləcək qidalar
Pendirin beyinə faydası nədir?
"Kişilər performans üçün dərman atır, amma bilmirlər ki, arıqlamaq bəs edir"
Nərmin Kərimbəyova bayram konsertində səhnə aldı - FOTOLAR
Süd vəzi xərçənginin əsas əlamətləri açıqlandı
Sahibinin stressi heyvanlarda ürək problemlərinə səbəb olur
Hadisə özünə təmtəraqlı ad günü etdi - FOTOLAR
Nura Suri Vaqif Qurbanova Milli Qəhrəman adının verilməsindən yazdı