Balığın dadlı olması üçün bu yağlardan istifadə edin
Hər hansı bir məhsulun qızartma prosesində yağın mühüm rol oynadığı məlumdur.
Milli.Az lent.az-a istinadən xəbər verir ki, keyfiyyətli yemək əldə etməyə və yaxşı iştahaaçan olması üçün düzgün yağ seçimi vacibdir. Balıq qızardarkən bu xüsusilə önəmlidir. Bildirilir ki, çox kəskin dadı olan yağlar balığın ləzzətini poza bilər.
Təmizlənməmiş yağları dərhal siyahıdan çıxarmalısınız. Balığı təmizlənməmiş kokos yağında qızartmaq olar. Amma sonda balığın dadı pozulacaq və ondan razı qalmayacaqsınız. Həmçinin, güclü qoxu və dadı olan yağlardan da istifadə etməməlisiniz.
Klassik təmizlənmiş kolza və günəbaxan yağları qızartmanın öhdəsindən yaxşı gəlir. Bu seçimlər ucuz və keyfiyyətlidir. Balığa bir parça kərə yağı əridərək əlavə etsəniz, onun dadını daha da möhtəşəm edə bilərsiniz. Zeytun və ya qarğıdalı yağını qarışdıraraq balığı qızartsanız da keyfiyyətli şam yeməyi yeyəcəksiniz.
Milli.Az









Hakışta
Mükəmməl seks üçün yataqdakı QAYDALAR
Cəfərinin insan orqanizminə inanılmaz faydaları
DİQQƏT ! Yuxuda pişik görmüsüzsə ..Ağır xəstəlik gözləyir
"Avroviziya"ya terror hücumu hazırlayan şəxsə hökm oxundu
Hər gün bir stəkan içən qocalmır
Telefon qablarından istifadəni dayandırın - Mütəxəssis açıqladı
Kondisioner yaşlılarda ölüm riskini azaldır – Yeni araşdırma
Evdəki "yolka" sizə problem yarada bilər - Həkimdən AÇIQLAMA
Güllünün bacısı və qardaşı müğənninin övladlarından şikayətçi oldu
"Oppalar" rusdilli ölkələri fəth edir
Bağırsaq xərçənginə qalib gələn 25 yaşlı qız 3 vacib əlaməti açıqladı - FOTO
Okan Karacan da saxlanıldı
Allahım, onları sənə həvalə edirəm' - Foto
Güllünün mal varlığı açıqlandı