Bananın qabığını 10 dəqiqə qaynadıb içsəz...
Banan tox tutmaq üçün istifadə edilən qidalandırıcı meyvədir. Mütəxəssislər deyir ki, meyvənin qabığı arıqlamaq istəyənlər üçün faydalıdır.
Xanim.az xəbər verir ki, həkim Əndər Saraç banan qabığının sürətlə çəki atmağa yardımçı olduğunu deyib. Bananın özü qədər qabığı da faydalıdır. Qabığında meyvəsindən çox lif və kalium var. Həkim Əndər Saraç qabığın arıqlamaqla yanaşı xoşbəxtlik hormonu ifraz etdiyini bildirib.
Əndər Saraçın banan qabığı ilə arıqlamağa yardımçı olan reseptləri:
Bananı qabığı ilə bərabər 10 dəqiqə qaynadın. Süzün və suyun içərisinə bal, darçın əlavə edib gecə yatmazdan əvvəl istehak edin. Yağların sürətlə yanmasına yardımçı olacaq.
Yaşıl bananı 15 dəqiqə qaynadın. Acqarına suyunu və meyvəsini yeyin. Bu qarışıqları mütəmadi olaraq tətbiq etməklə qısa müddətə çəki ata biləcəksiniz.
Metbuat.az
f Paylaş








İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Uşaqlarımın sənədlərini göstərmək utanc idi' - Vəfa
Peskov həyat yoldaşının premyerasında - FOTOLAR
Röya və Elçinin 'Can'ı təqdim olundu - AUDİO
Son zamanlar mənə qarşı negativ rəylər çoxalıb' - Nəfəs
Çay və qəhvənin hansı halda xərçəng yaratdığı elmə məlum oldu
Niyə səhərlər acqarına ilıq su içməliyik?
Mövsümi qripdən qorunmağın 5 yolu - Mütəxəssisdən tövsiyə
Tünd şokolad bioloji yaşı azaldırmış
Leps toy icazəsi üçün Putinə məktub yazacaq
Murat Övüç həbsdən məktub yazdı - Günahım nədir, bilmirəm
Bu simptomlar sizdə varsa virusa yoluxmusunuz - Həkimə gedin