Bu qarlı günlərdə "Qartopu peçenyaları" bişirin
Sadəcə 20 dəqiqə ərzində bişirə biləcəyiniz ləzzətli peçenyalar qar izləmə kefinizə bərabərlik edəcək.
Tərkibi:
1 bardaq ərimiş, duzsuz kərə yağı
¾ su bardağı pudra şəkəri
1 çay qaşığı vanel
1 su bardağı çəkilmiş qoz
2 su bardağı un
Hazırlanma qaydası:
Kərə yağı və şəkəri çalın. Daha sonra vanil və qozu əlavə edin. Yaxşıca qarışdırdıqdan sonra unu əlavə edib çalın.
Xəmiri 1,5 saat soyuducuda gözlədin.
Sobanı 325 dərəcədə qızdırın. Soyuducudan çıxardıqdan sonra hər biri bir xörək qaşığı böyüklüyündə toplar düzəldərək sobanın qabına düzün.
15 dəqiqə bişirdikdən sonra sobadan çıxarıb soyudun. Üzəri tamamilə örtülənə kimi pudra şəkəri səpin. Nuş olsun.