Doşablı quru əncir şirniyyatı (foto-resept)
Tərkibi:
15-16 ədəd quru əncir
1,5 st bütöv qoz
yarım st doşab
2 st su
servis üçün:
istəyə görə qaymaq və ya 1 çay st soyuq südlə çırpılmış kremşanti
Hazırlanması:
Əncirləri qazanlara qoyun, üstünə doşab və suyu əlavə edin.
Orta dərəcədə 5 dəqiqə qədər qaynadın.
Üstünə qozları əlavə edərək aşağı dərəcədə suyunu çəkənə qədər (qazanın dibində doşab qalana qədər) təxminən 20 dəqiqə bişirin.
Qoz və əncirləri qazanda soyumağa qoyun, servis qabına soyuq südlə çırpılmış kremşanti yayın.
Üstünə soyuyan əncirləri və qozları düzərək servis edin.
f Paylaş








Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Bu qidalar gözləri sağlam saxlayır
Üç il idi danışıq qabiliyyətini itirmişdi' - Meyxanaçı Kərimin oğlu
Alimlər uzunömürlülüyün sirrini AÇIQLADILAR
Meyxanaçı Kərimin dəfn ediləcəyi yer məlum olub
Çay deyil, meyvədir
Onkoloq xəbərdarlıq edir: Şirin içkilər xərçəng riskini artırır
Güllünün qızı övladını öldürmək istəyib?' - İDDİA
Çoxlarının yediyi ən zərərli makaronun adı
Coşqun Rəhimova ağır itki
Azad "Bir əsər" adlı solo konsertinin efir variantını təqdim edəcək
Bunlar dəmir dərmanlarının təsirini azaldır