Ətli düyü lavaşı (foto-resept)
Tərkibi:
6 ədəd düyü unundan hazırlanmış lavaş
1 dilim ət
1 ədəd kök
1 ədəd kəvər
1 ədəd kabak
Günəbaxan yağı
duz
istiot
Lavaşları islatmaq üçün isti su
servis üçün
susam və ya soya sousu
Hazırlanması:
Kök, kəvər və kabağı bacardığınız qədər xırda doğrayın.
Kök, kəvər və kabağı 1 dəqiqə qovurun və qaba qoyun.
Əti yağlayıb duz və istiotla dadlandırın, yağsız tavada iki üzünü də bişirin.
Bişən əti də bacardığınız qədər xırda doğrayın.
Düyü lavaşını əlinizi vura bildiyiniz istilikdəki suya batırıb isladıb çıxarın.
Yumşalana lavaşları düz yerə qoyun. Ortasına bişirdiyiniz ərzaqlardan qoyaraq bükün.
Sonra sousla servis edin.
f Paylaş
 







  Hakışta
  İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
  Mükəmməl seks üçün yataqdakı QAYDALAR
  Cəfərinin insan orqanizminə inanılmaz faydaları
  Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
  Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
  DİQQƏT ! Yuxuda pişik görmüsüzsə ..Ağır xəstəlik gözləyir
  Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
  Hər gün mixək çubuğu çeynəsək, NƏ OLAR?
  Dünyanın ən yaşlı qadınının uzunömürlülük SİRRİ
  Tez-tez münasibət yaşamaq xərçəngdən qoruyurmuş
  Püstənin faydaları
  Özcan yenidən Bakıda konsert verdi - FOTOLAR
  Yaşıl çay gündə nə qədər və nə zaman içilməlidir?
  Hande ilə Barışın serialı uğursuz oldu