Ev şəraitində tüklərdən birdəfəlik xilas olmağın yolları

Ev şəraitində tüklərdən birdəfəlik xilas olmağın yollarıBu qayda ilə tüklərinizi təmizləsəniz 10-20 gündə ən tez yeni tüklər əmələ gəlməyəcək.
Şuqarinq nədir?
Aşağıdakı vasitədən istifadə etməklə siz ev şəraitində bədəninizdəki tüklərdən xilas ola bilərsiniz. Bu üsullu 2-3 dəfə tətbiq etmək tüklərin bir daha çıxmamasına səbəb olur. Üsulu kosmetoloqlar kəşf ediblər, amma, heç də onu tərtib etməkdən şikayətləri yoxdur. Sizlərə ev şəraitində ucuz qiymətə epilyasiya vasitəsini təqdim edirik. Şuqarinq şəkər pastası vasitəsilə tüklərdən xilas olmaq deməkdir. Bu epilyasiiya vasitəsi ən qədim epilyasiya növlərindən biridir. Ondan Qədim Misirdə və Hindistanda isstifadə ediblər. Bu vasitədən indi də istifadə edənlər çoxdur. Pastanın tərkibi şəkər tozundan ibarətdir. Onu ev şəraitin hazırlaya və ya hazır şəkildə ala bilərsiniz.
Şuqarinqin hazırlanması
10 xörək qaşığı şəkər tozu, 4 xörək qaşığı su, yarım limonun suyu və ya yarım çay qaşığı limon duzu götürülür. Bütün məhsullar dərin qabda qarışdırılır və zəif odun üzərində bişirilməyə qoyulur. Qabın ağzı örtülür və yanıb yapışmaması üçün arabir qarışdırılır. Qarışım qaynağa düşəndə şəffaflaşır və ondan qabarcıqlar çıxmağa başlayır. Qısa bir zamandan sonra qarışımın rəngi dəyişilir və karamel rəngini alır. Bu qaynamağa başlayandan təxminən 5-7 dəqiqə sonra baş verir. Hazır vəziyyətə gəldikdə qarışım pivə rəngini alır. Sonra qab odun üstündən götürülür və biz az soyudulur. Qarışımı əlinizə ala biləcək qədər soyuması kifayət edir. Ondan qoz böyüklükdə ələ alınır və tüklərin üstünə tüklərin əks istiqamətində 3-5 mm ölçüdə yayılır. Qarışım quruduqdan sonra isə tüklərin uzunluğu istiqamətində çəkilib qopardılır. Bu proseduru qollara, üzə, ayaqlara tətbiq eləmək olar. Prosedurdan sonra tükü qoparılan nahiyəyə losyon sürtülür.
Bu ayda ilə tüklərin çəkilməsi zamanı 10-20 gün müddətinə yeni tüklər əmələ gəlmir.
Milli.Az /news.milli.az

Xəbərlər     Baxılıb: 1100   Tarix: 07 aprel 2022
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Ən sağlıqlı çərəz: Nə fındıq, nə badamdır - bu, hamısından üstündür

Sağlam qidalanmanın əsas elementlərindən biri olan çərəzlər həm enerji vermə xüsusiyyətləri, həm də orqanizmə göstərdikləri saysız faydalarla diqqət çəkir. Adətən fındıq, badam və Antep fıstığı ən çox istifadə olunan çərəzlə

.

Qısa müddətdə necə arıqlamaq olar - AÇIQLAMA

Müasir cəmiyyətdə gözəllik standartlarının və sürətli nəticə gözləntilərinin artması insanların qısa müddətdə arıqlamağa çalışmasına səbəb olur. Xüsusilə bayram və xüsusi günlər ərəfəsində insanlar ideal bədən formasına çatma

.

Ayağınızda bu izlər varsa, diqqət! - Beyinlə əlaqəsi üzə çıxdı

Varikozdan əziyyət çəkən insanlarda demans riskinin daha yüksək olduğu məlum olub. xəbər verir ki, yeni araşdırmada yarım milyon nəfərin sağlamlıq göstəriciləri öyrənilib və damar genişlənməsi (varikoz) olan şəxslərdə demensiy

.

Xırıltı, öskürək, nəfəs darlığı: Bu simptomlara diqqət

Yaz aylarında polen səviyyəsinin artması astma xəstələri üçün ciddi çətinliklər yaradır. Nəfəs darlığı, xırıltı, döş qəfəsində sıxılma və öskürək astmanın əsas simptomları arasında yer alır. . xəbər verir ki, Dünya Astm

.

Bu ət toyuqdan iki dəfə sağlamdır: Mütləq yeməlisiniz

Sağlam qidalanmaya gəldikdə, bir çox insanlar dərhal toyuq və ya hinduşka ağlına gəlir. xəbər verir ki, ördək ətində toyuq və hinduşka ətindən xeyli çox dəmir var. 100 qram ördəkdə təxminən 2,7 mq dəmir, hinduşka qaraciyərind

.

Faydasını bilən yaşıl soğanın qoxusunu unudar

Mətbəxlərimizin ayrılmaz hissəsi olan yaşıl soğan bəzən kəskin qoxusuna görə ikinci plana atılsa da, sağlamlığa verdiyi saysız faydalarla diqqət çəkir. xəbər verir ki, yaşıl soğanın müntəzəm istifadəsi orqanizmi gücləndirir

.

Səhərlər bunu içən gec qocalır - Ömrü uzadır

Hollandiya alimlərinin apardığı yeni araşdırmaya görə səhərlər müntəzəm olaraq qəhvə içmək yaşlanma prosesini ləngidə, depressiya riskini isə 20 faiz azalda bilər. "European Journal of Nutrition" jurnalında dər

.

Alçanı duzla yeməyin ziyanları

Yazın başlanğıcı ilə təbiət yenidən həyat tapır, ağaclar meyvə verir və ticarət məntəqələri müxtəlif növ meyvələrlə bəzənir. xəbər verir ki, hər mövsümün öz xüsusi məhsulları olsa da, yazın ən çox arzulanan meyvələrində

.

Makaron illərdir yanlış bişirilirmiş - ən sağlam və dadlı üsul

Makaron illərdir səhv üsulla bişirilir. bildirir ki, makaronun ən doğru bişirmə üsulu onu birbaşa sobada hazırlamaqdır. Mütəxəssislər bildiriblər ki, makaronu əvvəlcədən yarı bişirib sonra sobaya qoymaq əksinə, dadını azaldı

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az reseptler yaz geyimleri 2025 gozel gorunmek alimlər kakos yagi yeməklər spermanin qadina faydasi hakışta oğlan evine aid hakisda maraqlı novruz hakıştası novruz hakista