Evdə qarpızlı MOXİTO hazırla

Evdə qarpızlı MOXİTO hazırlaBahalı kokteylləri kafelərdə içmək elə də vacib deyil. Evdə asanlıqla məşhur kokteylləri hazırlamaq varkən...Məsələn, QARPIZLI MOXİTO

Ərzaqlar:
Şirəli qarpız dilimləri – 700 qr.
Təzə alma şirəsi – 1 st.
Limon – 1 ədəd
Nanə - 3-4 saplaq
Şəkər tozu – 2 ç.q.

Hazırlanması:
Qarpız dilimlərinin tumu çıxarılır. 3-4 saplaq nanə yarpaqları doğranılır. Bir ədəd limon şirəsi sıxılır. Qarpız alma şirəsi ilə birgə blenderdə çalınır və limon şirəsi ilə nanə bura qatılır.
Kokteyl qədəhlərinin kənarları su ilə isladılır və üzü aşağı şəkər tozunun üzərinə basılır ki, şəkər kənarına yapışsın. Qarpızlı qarışıq ehtiyatla qədəhə boşaldılır. Kənarına nanə yarpağı və bir-iki dilim laym qoyulur.

Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 1701   Tarix: 11 iyul 2021
f Paylaş


Kurslar.az kurslar

Oxşar xəbərlər

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Bulqur salatı (Kısır)

Türkiyədə hansı məclisə getsən, hardasa 90 faizində kısır adlı salatı süfrədə görə bilərsiniz. Elə Türkiyədən kənarda yaşayan türklərin süfrələrində də. Mən onu birinci dəfə dadandan sonra o qədər bəyənmişəm ki, Türk məclislərin

.

Qat-qat xəmir ilə göbələkli, farş ətli piroq

Yumşaq qat-qat xəmirdən müxtəlif cürə yeməklər hazırlaya bilərsiniz. Qeyd edək ki, qat-qat xəmir mağazalarda hazır satılır. İstəsəniz evdə də hazırlaya bilərsiniz. Tezliklə qat-qat xəmirin resepti də saytımızda hazır olacaq

.

Kiçik Qablarda Kükü

Hamının tanıdığı kükünü bu formada süfrəyə təqdim etsəniz əminəm ki, çox maraqlı və fərqli olacaq. Kiçik maffin qablarında sobada hazırlanan göyərti küküsü həm isti yemək, həm isti qəlyanaltı və ya qarnir kimi ət yeməklərini

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Mayonezli Çiyələk Piroqu

Bizim mayonezə olan sevgimizi izah etmək çətindir, amma bu reallıqdır ki, mətbəximizdə mayonez həmişə geniş istifadə olunub. Çox az adam bilir ki, mayonezlə təkcə salatlar hazırlamaq olmur. Ondan həmçinin şirniyyatlarda d

turlar.az

yaz geyimleri 2025 yay kolleksiyasi qadin dunyasi zoğalın faydaları düz qarın huseyn cavid seirleri cins salvarlar facebook kosmetika naz mila cinsi şəkərbura maska heyati