Göbələkli-qarabaşaqlı badımcan (foto resept)

Göbələkli-qarabaşaqlı badımcan (foto resept)Tərkibi (6 pay üçün):

1 kq badımcan (və ya qırmızı qabaq)

150 q göbələk

100 q qarabaşaq

100 q mal əti

100 q pendir

100 q soğan

"Azərduz" yodlu narın xörək duzu, istiot

Hazırlanması:

Badımcanları yuyub qurulayırıq. İki hissəyə bölürük. İçinin yumşaq hissəsini çıxarırıq.

Çıxardığımız içliyi kub şəklində doğrayırıq.

Soğanı da doğrayırıq.

Göbələyi də doğrayırıq.

Mal ətini də doğrayırıq.

Mal ətini tavada yağsız qovururuq.

Ət bir qədər bişdikdən sonra soğanı əlavə edirik.

Sonra göbələk qatılıb bişirilir.

Badımcanın içini də əlavə edib bişiririk.

İçliyin tərkibinə gedən ərzaqlar bişdikdən sonra bişmiş qarabaşağı əlavə edib azacıq qovururuq və içliyi soyumağa qoyuruq.

Soyumuş içliyi badımcanin içinə yığırıq.

Sevdiyimiz növ pendiri sürtkəcdən keçiririk (reseptdə holland pendiridir).

Doldurulmuş badımcanların üzərinə əlavə edirik.

Badımcanları sobada 180 dərəcədə bişiririk.
Yeməyimiz hazırdır.
Göbələkli-qarabaşaqlı badımcan (foto resept)
Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 1709   Tarix: 14 sentyabr 2021
f Paylaş


Kurslar.az kurslar

Oxşar xəbərlər

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Düyü Salatı

Ərzaqlar. 2 kasa düyü. 1 kasa qarışıq yaşıl noxud. 2 budaq təzə soğan. ½ dəstə cəfəri. 8-10 ədəd gavalı turşusu. 1 kasa dənələnmiş qarğıdalı. 2 st. limon suyu. Zeytun yağı, duz, pul bibər. Hazırlanması. Təzə soğan və cəfər

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

turlar.az

sonxeber.az makiyaj etmek qaydalari gelinlikler aksessuarlar yay paltarları 2024 testosteron nədir serebral iflic usaqlar müsabiqələr xlor lekesi salam kahfe fali aydin sani salatlar