Göbələkli-qarabaşaqlı badımcan (foto resept)

Göbələkli-qarabaşaqlı badımcan (foto resept)Tərkibi (6 pay üçün):

1 kq badımcan (və ya qırmızı qabaq)

150 q göbələk

100 q qarabaşaq

100 q mal əti

100 q pendir

100 q soğan

"Azərduz" yodlu narın xörək duzu, istiot

Hazırlanması:

Badımcanları yuyub qurulayırıq. İki hissəyə bölürük. İçinin yumşaq hissəsini çıxarırıq.

Çıxardığımız içliyi kub şəklində doğrayırıq.

Soğanı da doğrayırıq.

Göbələyi də doğrayırıq.

Mal ətini də doğrayırıq.

Mal ətini tavada yağsız qovururuq.

Ət bir qədər bişdikdən sonra soğanı əlavə edirik.

Sonra göbələk qatılıb bişirilir.

Badımcanın içini də əlavə edib bişiririk.

İçliyin tərkibinə gedən ərzaqlar bişdikdən sonra bişmiş qarabaşağı əlavə edib azacıq qovururuq və içliyi soyumağa qoyuruq.

Soyumuş içliyi badımcanin içinə yığırıq.

Sevdiyimiz növ pendiri sürtkəcdən keçiririk (reseptdə holland pendiridir).

Doldurulmuş badımcanların üzərinə əlavə edirik.

Badımcanları sobada 180 dərəcədə bişiririk.
Yeməyimiz hazırdır.
Göbələkli-qarabaşaqlı badımcan (foto resept)
Nuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 1559   Tarix: 14 sentyabr 2021
f Paylaş

Kurslar.az kurslar

Oxşar xəbərlər

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Keçi pendirli armud salatı

Lazım olan ərzaqlar. 50 qr keçi pendiri. 2 ədəd armud. 2 dəstə kahı. 2-3 xörək qaşığı xırdalanmış qoz. 2 çay qaşığı bal. 1 xörək qaşığı zeytun yağı. Limon şirəsi. Hazırlanması :. İlk əvvəl qrmudu fal-fal doğrayın. Zeytu

.

Şəfaverici Itburnu Içkisi – Resept

E vitamini ilə zəngin olan itburnu bitkisinin dəri üçün də faydalı olduğu məlum olub. Hətta bir çox dəriyə qulluq vasitələrinin tərkibinə itburnu ekstraktı və yağı əlavə edilir. Bu bitkini olduğu kimi yemək bir qədər çətindir

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Bayat çörək atmayın, köftə hazırlayın!

Bayat çörəyi necə qiymətləndirə bilərəm? Bayat çörəyi atmayın, köftə hazırlayın! Bayat çörək köftesi resepti ilə uşaqlarınız üçün həm qidalandırıcı, həm də dadlı çörək köftələri hazırlaya bilərsiniz. Sizə reseptimizdə baya

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

turlar.az

sonxeber.az makiyaj instagram toy makiyajlari qadin dunyasi xarici seks buga burcu 2024 qış tədarükü salatlar sevgi cütlüyü kosmetika novruz hakistasi novruz bayramı intim webnem tovuzlu tərəzi