İstanbul plovu hazərlanma qaydası
Xanim.az Milli.Az-a istinadən İstanbul plovunun hazırlanma qaydasını təqdim edir
Mətbəx sirləri: Kükü-qazmaq - FOTO
Tərkibi:
2 st. düyü
2.5 st. su
1 toyuq filesi
1 çimdik zəfəran
3 x.q. kərə yağı
50 q badam
1 st. göy noxud
1 ç.q. zəncəfil tozu
50 q fıstıq
duz
Toyuq ətini suda bişirin. Suyunu süzün (atmayın).
Zəfərənı 1/4 st. qaynar suda yarım saat dəmləyin.
Düyünü yarım saat duzlu suda isladın, yuyub suyunu süzün.
Kərə yağını əridin, badamı 1-2 dəqiqə qovurduqdan sonra düyünü əlavə edin. 5 dəqiqə qovurun. Zəfəranlı suyu toyuq bulyonuna əlavə edin.
Toyuq ətini didin, noxud, zəncəfil və duzla birlikdə düyüyə qatın. Üzərinə zəfəranlı toyuq bulyonunu töküb suyu çəkilənədək vam odda bişirin. Altını söndürüb fıstığı əlavə edin. Yarım saat dəmləyin.
Nuş olsun!
f Paylaş








Hakışta
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Mükəmməl seks üçün yataqdakı QAYDALAR
Cəfərinin insan orqanizminə inanılmaz faydaları
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
DİQQƏT ! Yuxuda pişik görmüsüzsə ..Ağır xəstəlik gözləyir
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Qadınlar və ideal gözəllik standartları
Ruhəngiz Musəvidən İzzətlə bağlı qalmaqallı sözlər
Sevda İtaliyadakı qiymətləri müqayisə etdi - 'Bakıda çox bahadı
Dişlərin gizli düşməni açıqlandı
Səhərlər qaranlıq otaqda oyanmaq təhlükəlidir? - Yeni araşdırma
Ofis işçilərinin ən böyük "dərdi" - Həkimdən çarə
Xoşqədəm Zeynəb Xanlarova ilə görüntüsünü paylaşdı