Kakaolu kakoslu qurabiyə

Kakaolu kakoslu qurabiyəƏrzaqlar:

Xəmir üçün:Kakaolu kakoslu qurabiyə

4,5 st un

125 q kərə yağı (yumşalmış)

5 x.q qatıq

1/2 st bitki yağı

2 ədəd yumurta (bir yumurta ağı içliyinə)

1/2 st şəkər kirşanı

1 paket qabartma tozu

1 paket vanil

3 ç.q kakao

İç:

1,5 st kakos

4 x.q şəkər kirşanı

1 yumurta ağı

Üstünə səpmək üçün:

1 x.q şəkər kirşanı

Hazırlanması:

Xəmiri hazırlamaq üçün undan başqa bütün ərzaqları qaba töküb qaşıqla qarışdırırıq.

Kakaolu kakoslu qurabiyəSonra ələnmiş unu əlavə edib yumşaq xəmir düzəldirik.

Kakaolu kakoslu qurabiyəXəmiri bir kənara qoyub içliyi hazırlayırıq. Kakos, 4 x.q şəkər kirşanı və 1 ədəd yumurtanın ağını yaxşı qarışdırırıq.

Kakaolu kakoslu qurabiyəXəmirdən eyni ölçülü 20-21 kündə düzəldirik. Kündənin birini diametri 10 sm olmaqla dairəvi yayırıq.

Kakaolu kakoslu qurabiyəİçlikdən 2 ç.q xəmirin ortasına qoyub bükürük.

Kakaolu kakoslu qurabiyəKakaolu kakoslu qurabiyəBükülən tərəfi alta çevirib qaba kağız sərib aralı yığırıq.

Kakaolu kakoslu qurabiyəKakaolu kakoslu qurabiyəKakaolu kakoslu qurabiyə200 dərəcədə qızdırılmış sobada 20-25 dəqiqəyə bişiririk.

Kakaolu kakoslu qurabiyəSobadan çıxaran kimi üstünə şəkər kirşanı səpirik.

Kakaolu kakoslu qurabiyəSoyuduqdan sonra süfrəyə verə bilərsiniz.

Kakaolu kakoslu qurabiyəNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 4737   Tarix: 21 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

turlar.az

həkim məsləhəti toy gecesi gelinlikler hamiləlikdə uşağın cinsinin təyini qadın müdafiəsi müxtəlif toy dəbi kosmetika kondom rus dilini oyrenek 2ci ders vətən həsrətinə aid bayatılar atalar sözləri sağlıq