Kiçik sirr: Balığı sümüklərsiz qızartmağın qaydası
Kiçik bir sirrlə tanış olaq: balığı sümüklərsiz qızardaq.
Bunu necə edə bilərik? Siz balığı sümükləri olmadan qızartmağın sirrini bilirsinizmi?
İndi xırda sümüklü balıq alıb onu rahatlıqla qızarda bilərsiniz.
Bu resept çay balığı, çapaq balığı, qızılüzgəc və xırda sümükləri olan digər balıqlara da uyğundur.
Balıq təmizlənir, yuyulur, dərisi kəsilir, içi təmizlənir, əgər kürü varsa, onu saxlayırıq. Əlbəttə ki, onu doğrayırıq.
İti bıçaqla səliqəli, onurğa sütünunu kəsmədən tez-tez çərtmələr edirik (fotoda olduğu kimi), hər kiki tərəfdən.
Qarnına nazik halqalar və yaxud yarımhalqa doğranmış baş soğan və bir dəfnə yarpağı yerləşdiririk.
Balığı una batırıb, çox da böyük olmayan odda qızardırıq.
Dəfnə yarpağı və soğan təamlı, çox dadlı, ən əsas da sümüksüz balıq alınır.
Soruşa bilərsiniz ki, bəs sümüklər hanı ?
Sümüklr çox qaynar yağda qızarır. Balığı yeyərkən onları hiss etməyəcəksiniz.
Siz də yoxlayın, bəyənəcəyinizə əminik!










Balkonda paltar qurudursansa iki dəfə düşün
Məşhur serialın çəkildiyi ev satışa çıxarıldı - FOTOLAR
Keçmiş qayınanam üçün darıxıram' - Çinarədən etiraf
Gecələr tez-tez ayılırsınıza - Bu qidalardan yeyin
Moldova bir illik fasilədən sonra 'Avroviziya' səhnəsinə qayıdır
Bir gün səninlə qovuşacağıq' - Zenfira vəfat edən anasından yazdı
Aspirinin diabetə də xeyri var imiş
Diş fırçalayarkən edilən 4 SƏHV
Heyvanlardan yoluxur, qızdırmayla başlayır - Ölümcül xəstəlik yayıldı
Ev heyvanı ilə eyni yataqda yatanlara ciddi xəbərdarlıq
Əri Səidənin mülklərini mənimsəyib? - İDDİA
Məşhur aktrisanın qardaşı fəciəvi şəkildə vəfat etdi
Almaz Ələsgərli illər sonra klip çəkdirir
Məşhur aktyor vəfat etdi
Üzünüzün daha gənc görünməsi üçün dodaq boyası necə seçilməlidir?