Kolbasa ilə pendirli börək

Kolbasa ilə pendirli börəkƏrzaqlar: Kolbasa ilə pendirli börək

4 ədəd hazır yuxa
1 st süd
1/3 st bitki yağı (İstəsəniz əlavə olaraq 1-2 x.q ərinmiş kərə yağı da tökə bilərsiniz.)
2 yumurta (sarısı üzünə)
Küncüt

İç:

Kolbasa
Pendir

Hazırlanması:

Südü, yağı və yumurta ağını çalırıq.

Kolbasa ilə pendirli börəkYuxanın birini sərib südlü qarışıqdan isladırıq.

Kolbasa ilə pendirli börəkİkinci yuxanı qoyuruq. Onu da südlü qarışıqla isladırıq.

Kolbasa ilə pendirli börəkİslanmış yuxanı səkkiz hissəyə bölürük. Pendir ilə kolbasanı  yuxanın enlı tərəfinə düzürük.

Kolbasa ilə pendirli börəkEnli tərəfdən başlayaraq yuxanın yanlarını içəri verib rulon kimi bükürük. Qaba kağız sərib, börəkləri yığırıq. Üstünə yumurta çəkib, küncüt səpirik.

Kolbasa ilə pendirli börək220 dərəcədə qızdırılmış sobada üzü qızaranadək bişiririk.

Kolbasa ilə pendirli börəkQalan iki yuxanı da eyni qayda ilə düzəldirik.

Kolbasa ilə pendirli börəkNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 5272   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Pomidorlu tart resepti

Tərkibi. 250 qr un. ½ çay qaşığı qabartma tozu. 100 ml günəbaxan yağı. 100 ml ilıq su. 150 qr holland pendiri. 4 ədəd pomidor. ½ xörək qaşığı zeytun yağı. 2 çay qaşığı xardal. 1 çay qaşığı kəklikotu. 1 çay qaşığı duz

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Cinnabon – Darçınlı bulka resepti

Hamının sevdiyi darçınlı bulkaların adı bütün dünyada məşhur olan Cinnabon şirkəti ilə əlaqəlidir. Cinnabon – "cinnamon" ingilis dilindən darçın, "bone" – latın dilindən yaxşı deməkdir. 1985-ci ildə at

.

Fərqli Dad: Sobada Kartof Dolması

Hər birimizin mətbəxində olan kartofdan bir çox yeməklər hazırlanır. Bəs kartofdan hazırlanan dolma yemisinizmi? Klassik dolmalardan fərqli olaraq asan hazırlanır və dadlı bir yeməkdir. hər kəsin bəyənəcəyi sobada karof dolmasını

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

turlar.az

sonxeber.az gelinlikler gozel gorunmek geyim şəkilləri hakista xina yaxdi gəncə xəbərləri gozlerin bezenmesi tənəffüs orqanları azərbaycan oxatan novruz hakistasi faydalı bilgilər sac modelleri