Kolbasalı pizza
Ərzaqlar:
Xəmir üçün:
3,5 st un
200 q xama
50 qr kərə yağı
2 ədəd yumurta
1 x.q şəkər tozu
1/2 ç.q duz
Üstü üçün:
300 q kolbasa200-250 q pendir
3 x.q mayonez
3 x.q ketcap
3 ədəd pomidor
3 ədəd şirin bibər
Duz
Hazırlanması:
Xəmiri hazırlamaq üçün bax. Mayasız pizza xəmiri
Üstü üçün ərzaqları hazırlayaq. Pomidoru yuyub iki yerə bölüb nazik doğrayırıq.
Bibərin içini təmizləyib, yuyub, nazik uzun doğrayırıq.
Pendiri sürtgəcin böyük gözündən keçiririk.
Kolbasanı halqa-halqa doğrayırıq.
Tavaya yağ çəkib kündəni qoyub əlimiz ilə yayırıq.
Üzünə 1 x.q mayonez və 1 x.q ketçap yayırıq.
Kolbasaları iki bölüb istədiyimiz kimi düzürük. Bibərləri də düzürük.
Doğranmış pomidoru da düzürük və duz səpirik.
Üstünə rəndələnmiş pendiri səpirik.
220 dərəcə qızdırılmış sobada 15-20 dəqiqəyə bişiririk.
Nuş olsun!
f Paylaş