Kolbasalı pizza

Kolbasalı pizzaƏrzaqlar:Kolbasalı pizza

Xəmir üçün:

3,5 st un

200 q xama

50 qr kərə yağı

2 ədəd yumurta

1 x.q şəkər tozu

1/2 ç.q duz

Üstü üçün:

300 q kolbasaKolbasalı pizza200-250 q pendir

3 x.q mayonez

3 x.q ketcap

3 ədəd pomidor

3 ədəd şirin bibər

Duz

Hazırlanması:

Xəmiri hazırlamaq üçün bax. Mayasız pizza xəmiri

Üstü üçün ərzaqları hazırlayaq. Pomidoru yuyub iki yerə bölüb nazik doğrayırıq.

Kolbasalı pizzaBibərin içini təmizləyib, yuyub, nazik uzun doğrayırıq.

Kolbasalı pizzaPendiri sürtgəcin böyük gözündən keçiririk.

Kolbasalı pizzaKolbasanı halqa-halqa doğrayırıq.

Kolbasalı pizzaTavaya yağ çəkib kündəni qoyub əlimiz ilə yayırıq.

Kolbasalı pizzaÜzünə 1 x.q mayonez və 1 x.q ketçap yayırıq.

Kolbasalı pizzaKolbasaları iki bölüb istədiyimiz kimi düzürük. Bibərləri də düzürük.

Kolbasalı pizzaDoğranmış pomidoru da düzürük və duz səpirik.

Kolbasalı pizzaÜstünə rəndələnmiş pendiri səpirik.

Kolbasalı pizza220 dərəcə qızdırılmış sobada 15-20 dəqiqəyə bişiririk.

Kolbasalı pizzaNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 11386   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2

Balqabağın toxumlu hissələrini yemək hazırlayarkən istifadə etməyin, çünki yeməyi sulandırmaz. Rəndələnmiş balqabaqlı balqabağın hazırlanmasında da istifadə edə bilərsiniz. İstəsəniz balqabağı yarıya bölün. Tava içərisin

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Keçi pendirli armud salatı

Lazım olan ərzaqlar. 50 qr keçi pendiri. 2 ədəd armud. 2 dəstə kahı. 2-3 xörək qaşığı xırdalanmış qoz. 2 çay qaşığı bal. 1 xörək qaşığı zeytun yağı. Limon şirəsi. Hazırlanması :. İlk əvvəl qrmudu fal-fal doğrayın. Zeytu

.

Bayat çörək atmayın, köftə hazırlayın!

Bayat çörəyi necə qiymətləndirə bilərəm? Bayat çörəyi atmayın, köftə hazırlayın! Bayat çörək köftesi resepti ilə uşaqlarınız üçün həm qidalandırıcı, həm də dadlı çörək köftələri hazırlaya bilərsiniz. Sizə reseptimizdə baya

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

turlar.az

sonxeber.az gozel gorunmek yay kolleksiyasi gözəllik məhsulları kaktusa qulluq parfümeriya gavali haqqinda hicablı xanımlar kosmetika bayatılar baldıza aid hakışta kondom nedir webnem tovuzlu uşaq nece olur