Manqalda ləzzətli ət bişirməyin sirrləri
Havalar istiləşdikcə bir çoxlarımız bağ evlərində, bəzilərimiz isə rayonlarda istirahət edirik.
İstirahət zamanı hər birimiz bir dəfə də olsa manqal hazırlamalı oluruq.
Bəs manqalda bişirdiyiniz ətlərin daha ləzzətli olması üçün nə etməli olduğunuzu bilirsiniz?
Verəcəyimiz ipuclar sizə qəribə gələ bilər ancaq sınadıqdan sonra nəticə sizi də təəccübləndirəcək.
Qadinklubu.com kiçicik sirrləri sizlə paylaşır:
Köftələrin üzərinə buz qoyun
Manqalda köftə və ya ət bişirərkən üzərinə buz və ya kərə yağı qoyun. O zaman ətiniz sulu və ləzzətli bişəcək.
Alma suyu istifadə edin
Alma suyunu sprey şüşəsinə töküb və ətiniz bişərkən üstünə sıxın. Beləliklə etiniz daha şirin və yumşaq olacaq
f Paylaş








Hakışta
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Cəfərinin insan orqanizminə inanılmaz faydaları
İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Mükəmməl seks üçün yataqdakı QAYDALAR
DİQQƏT ! Yuxuda pişik görmüsüzsə ..Ağır xəstəlik gözləyir
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
3-3-3 üsulu ilə insomnia olub-olmadığınızı test edin
Çox səhvlərim olub, peşmanam' - Şəbnəm
8 saatdan az yatanlara xəbərdarlıq
Türk kişiləri yaraşıqlılığa görə dünya ikincisi oldu
Elvin Babazadənin ailəsinə ağır itki
Kardioloq Xəbərdar Edir: Soyuq Havada Bu Səhvləri Etməyin
İncə görünmək üçün korset taxanlara xəbərdarlıq