Manqalda ləzzətli ət bişirməyin sirrləri
Havalar istiləşdikcə bir çoxlarımız bağ evlərində, bəzilərimiz isə rayonlarda istirahət edirik.
İstirahət zamanı hər birimiz bir dəfə də olsa manqal hazırlamalı oluruq.
Bəs manqalda bişirdiyiniz ətlərin daha ləzzətli olması üçün nə etməli olduğunuzu bilirsiniz?
Verəcəyimiz ipuclar sizə qəribə gələ bilər ancaq sınadıqdan sonra nəticə sizi də təəccübləndirəcək.
Qadinklubu.com kiçicik sirrləri sizlə paylaşır:
Köftələrin üzərinə buz qoyun
Manqalda köftə və ya ət bişirərkən üzərinə buz və ya kərə yağı qoyun. O zaman ətiniz sulu və ləzzətli bişəcək.
Alma suyu istifadə edin
Alma suyunu sprey şüşəsinə töküb və ətiniz bişərkən üstünə sıxın. Beləliklə etiniz daha şirin və yumşaq olacaq
f Paylaş