Mədəaltı vəzi dərmansız xilas etməyin yolları

Mədəaltı vəzi dərmansız xilas etməyin yollarıMədəaltı vəz çox incə, mürəkkəb bir orqandır, çox zaman qəfildən, gözlənilmədən sıradan çıxır, əgər ağrıdısa, deməli, vəziyyət ən ağır mərhələdədir.
Milli.Az bakupost-a istinadən xəbər verir ki, hepatoloq, qastroenteroloq Sergey Vyalov kəskin pankretitə yol verməmək üçün tövsiyələr verib.
"Pankreatit kiçik vəzin nekrozlaşan, yəni ölən sahəsidir. Bu qaraciyərin sirrozuna bənzəyir. Ölmüş hissə bir daha bərpa olunmur. Bu mərhələyə qədər xəstə heç nə hiss etmir.
Bir balaca ağrı, ağırlıq, həzmsizlik olur, yedikləri həzm olmur, ağır qidaları çətin həzm edir, hər şeyi mədədən bilir.
Mədəaltı vəzin dağılması 10 il çəkə bilər. Onun sağlamlığının qeydinə gənclik illərindən qalmaq lazımdır.
Siqaret, lazımsız dərmanlar, içkilər - onu hüceyrə səviyyəsində məhv edir. Artıq çəki, piylənmə, ayaqüstü qidalanma, aşırı yağlı qidalar risk yaradır.
Mədəaltı vəzidə problem, ferment yetməzliyi yarandısa, xəstə ömrünün sonuna qədər yüksək dozalarda ferment preparatları içməlidir. Bu da baha başa gəlir.
Ümimiyyətlə, pankreatitin müalicəsi çətindir, bəzən mümkün deyil. Mədəaltı vəz yeganə orqandır ki, transplantasiyası bizdə yoxdur".
Milli.Az /news.milli.az

Xəbərlər     Baxılıb: 994   Tarix: 05 may 2022
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Balıq niyə limonla yeyilməlidir? - Beş əsas SƏBƏB

Restoranlarda balıq və dəniz məhsulları yeməkləri bir səbəbə görə limonla verilir.   -a istinadən xəbər verir ki, aşpaz Yuliya Arxipova balıq yeməklərinin nəyə görə limonla yeyilməsinin səbəbini açıqlayıb. Birincisi, gözəldir

.

Bu yeməkləri sabaha saxlamaq olmaz - Siyahı

İnsanlar çox vaxt ertəsi günə saxlanılan yeməklərin sağlam olub-olmadığını düşünmür. Lakin mütəxəssislər iddia edirlər ki, bəzi yeməklər bir neçə saat keçdikdən sonra xəstəlik mənbəyinə çevrilir. Belə ki, onlar soyuducud

.

Kimlər mütləq kəsmik yeməlidir?

Kəsmik, mezofil laktik turşu bakteriyalarının təsiri altında həyata keçirilən laxtalanma adlanan prosesdə südün təbii və ya süni fermentasiyası məhsulunun bərk hissəsidir. Süd törəməsi olmasına baxmayaraq, laktoza dözümsüzlüy

.

Kolbasanı qızartmaq olmaz – Xərçəngə səbəb olur

Termal üsulla işlənmiş kolbasaları yemək sağlamlığa son dərəcə zərərlidir. Amma bununla yanaşı, insanlar üstəlik kolbasını qızardıb yeyir. .   -a istinadən bildirir ki, kolbasaları qızartmaq və ya qaynatmaq olmaz. Bəs, bun

.

Cavan dərinin bir nömrəli sirri

Nəmləndirmə dərinin cavan qalmasında böyük rol oynayır. Məhz nəmlilik dəriyə elastiklik, hamarlıq və təravət bəxş edir. axşam.az-a istinadən bildirir ki, quru dəri həmişə qoca görünür. Dəriyə makiyaj edən də səliqəsizdi

.

Qarın yağlarını əridən 6 QİDA

Daha çox oturaq həyat tərzi, balanssız qidalanma vərdişləri və genetik faktorlar qarın nahiyəsində yağlarına səbəb ola bilər. Ancaq bu yağları sağlam qidalanma ilə əritmək mümkün ola bilər.   -a istinadən qarın yağını azald

.

Bağırsaq xərçəngini yaradan faktor aşkarlandı

ABŞ-ın Fred Hatçinson Xərçəng Mərkəzinin alimləri aşkar ediblər ki, ağız boşluğunda yaşayan "Fusobacterium nucleatum" bakteriyası bağırsaqlara keçərək aqressiv şişlərin əmələ gəlməsinə səbəb ola bilir. Araşdırmanı

.

Elektron siqaret çəkənlərə ciddi XƏBƏRDARLIQ

25 yaşlı Cozef Lourens illərlə siqaret çəkməyin sağlamlığa ciddi fəsadları haqqında öz hekayəsini paylaşıb.   -a istinadən xəbər verir ki, bu barədə "Mirror" portalı məlumat yayıb. . Məlum olub ki, uzun müddət elektro

.

Təbii üsulla göz xəstəliklərini necə müalicə etmək olar?

Bütün xəstəliklərin dərmanı təbiətdə gizlidir. Məsələn, aloe bitkisi faydalı xüsusiyyətləri sayəsində bir çox xəstəliklərin, o cümlədən göz zəifliyinin dərmanıdır. axşam.az-a istinadən bildirir ki, hər gün kompüterdən v

turlar.az

sonxeber.az makiyaj etmek qaydalari gelinlikler geyim şəkilləri virtual dərslər seks hekayələri 2024 buruq saclara qulluq qulliverin səyahəti kosmetika arıqla bayatılar hakistalar usaq seirleri sağlamlığın sirleri