Yod setkası bu şəxslərə QƏTİ OLMAZ
Yod setkası yuxarı tənəffüs yolları iltihabları (angina, bronxit, laringit və s, əzələ, bağlar, yumşaq toxumalarının iltihabları və travmaları (miozit, bağların dartınması, hematoma və s.) zamanı çox geniş istifadə olunur
Şiddətli öskürək qadının qabırğalarını sındırdı
Çindən olan 32 yaşlı qadın şiddətli öskürək səbəbiylə qabırğasını sındırıb. -a istinadən bildirir ki, Çjetsyan əyalətinin Hançjou şəhərindən olan Lu adlı qadın öskürək tutmağa başlayanda yatdığını söyləyib. Oyananda L
İnsanları kədərləndirən qidalar
Bəzi qidalar insanın idrak funksiyasına mənfi təsir göstərir. Mütəxəssislər 20-30 yaş arası 95 sağlam gəncin iştirakı ilə eksperiment aparıblar. -a istinadən bildirir ki, iştirakçılardan 48-i qadın, 47-si kişi olub. Onla
Subay qızlar buna görə infarkt olur - Araşdırma
Zərif cinsin nümayəndələri üçün ünsiyyət və aktiv sosial həyat çox vacibdir. Bir qadın ünsiyyətcil olmadıqda və digər insanlarla əlaqə qurmağa çalışmadıqda, infarkt keçirmə riski artır. -a istinadən bildirir ki, yalnızlı
Limon qabığının MÖCÜZƏVİ TƏSİRİ - Qaynadıb suyunu içsəniz
Heç limon qabığının çayını dəmləmisiniz?. -a istinadən bildirir ki, limon qabığından hazırlanan çay həm ləzzətli, həm də şəfaverici xüsusiyyətlərə malikdir. Turş dada malik limon qabığı çayı bir çox ölkələrdə müalicəvi məqsədlərl
İştahsızlıq, yuxusuzluq və baş ağrısının səbəbi bilindi
Neyromediator serotonin insanın əhvalına, iştahasına və yuxusuna olduqca böyük təsir edir. -a istinadən bildirir ki, orqanizmdə serotoninin səviyyəsi azaldıqda insanda diqqətsizlik, huşsuzluq, əhvalın səbəbsiz pisləşməsi
Demensiya riskini azaltmaq üçün bu qidalardan UZAQ DURUN
Sağlam qidalanma qan dövranını normallaşdırdığına görə demensiya riskini azaldır. . -a istinadən bildirir ki, yetkinlik dövründə demensiyanın inkişaf riskini azaltmaq üçün mütəxəssislər beyin fəaliyyətini (oxumaq, problemlə
Şirin qəhvə və çay vərdişindən QURTULMAĞIN YOLU
Mütəxəssislərin fikrincə, qəhvə və ya çayda şəkərin çox olması orqanizmdə təhlükə yaradır. . -a istinadən bildirir ki, hər şeydən əvvəl səhər çayınıza və ya günorta qəhvəsinə nə qədər şəkər əlavə etməyə alışdığınızı bilmə