Niyə bitki və kərə yağını QARIŞDIRMAQ OLMAZ? - Səbəbi AÇIQLANDI
Qidalanmada bitki (günəbaxan, qarşıdalı, zeytun) və kərə yağını qarışdırmaq olmaz.
Publika.az xəbər verir ki, bu halda piylərin orqanizm tərəfindən mənimsənilməsi kəskin artır. Bu isə qanda xolesterinin səviyyəsini qaldırır, aterosklerozun inkişafını sürətləndirir.
Ateroskleroz zamanı damarlarda xolesterin yığılır ki, bunun nəticəsində damarlar daralır, zəifləyir, kövrək olur. Bütün bu patoloji proseslər damarların partlaması və tam bağlanması riskini qat-qat artırır. Ateroskleroz bütün dünyada ürək xəstəlikləri, infarkt və insultun əsas səbəbidir.
Həmçinin bitki və kərə yağlarının birlikdə istehlakı artıq çəki və piylənməyə səbəb olur. /publika.az









İdeal Dieta: 1 həftəyə 5 kq arıqla!
Qara zirə (Çörək otunun) faydaları
Qarazirə hər dərdin çarəsi olan bitki
Ən güclü təbii antibiotik: Udi hindi bitkisinin faydaları
Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Kərim böyük bir məktəb idi' - Namiq Məna
Meyxana dünyası sütunlarından birini itirdi' - Mehman Əhmədli
Son vaxtlar məni tanımırdı' - Ağamirzə
Alimlər uzunömürlülüyün sirrini AÇIQLADILAR
Bu qidalar gözləri sağlam saxlayır
Çay deyil, meyvədir
Onkoloq xəbərdarlıq edir: Şirin içkilər xərçəng riskini artırır