Olivye salatı
Ərzaqlar
1 balaca banka göy noxud
200 q ət (qoyun ya da mal əti)
4 ədəd yumurta
2 ədəd kartof
4 balaca tutma xiyar
2 balaca baş soğan
duz
mayonez
Hazırlanması
Suya duz töküb əti bişiririk..Soyuyandan sonra xırda doğrayırıq.
Kartof ilə yumurtanı suda bişiririk. Soyuduqdan sonqa qabığını təmizləyirik. Xırda dörd künc doğrayırıq.
Yumurtanı xırda doğrayırıq.
Soğanı doğrayırıq.
Qaynar suda soğanı 10 dəqiqə saxlayıb sonra soyuq suda soyuduruq və süzürük.
Tutma xiyarı xırda dörd künc doğrayırıq.
Kartofu, əti, soğanı, göy noxudu, yumurtanı və xiyarı duz töküb qarışdırırıq.
Mayonezləyirik.
Zövqə görə bəzəyirik.
Nuş olsun!









İnnabın faydası və zərərləri
Bu vərdiş ölümcül ola bilər – Niyə qulaqcıqla yatmaq olmaz?
Megadeth' İstanbulda konsert verəcək
Xərçəngdən əziyyət çəkən yazıçı vəfat etdi
Ülviyyə özünə yarım milyonluq ev aldı
Zibilə atılan bu meyvə qabığı qırmızı ətdən 100 dəfə daha faydalıdır
Telefonu tualetə əsla aparmayın - 10 səbəb
Nadir xanımı və yeni doğulan nəvəsi ilə - Foto
Masterşef'in iştirakçısı qəza törətdi
ABŞ-də mətbəx mebeli ilə əlaqəli təhlükəli xəstəlik AŞKARLANDI
Dünyada ölümcül qrip sürətlə yayılır: nə məlumdur?
Baş ağrısını tez aradan qaldırmaq üçün sadə ÜSUL
Bir qutu enerji içkisinin fəsadları
Ən faydalı ət
Kənan İmirzalıoğlu deputat olmaq istəyir - İDDİA