Paxla şorbası
Ərzaqlar:
1 st quru paxla
3 ədəd baş soğan
2 x.q əridilmiş kərə yağı
5-6 ədəd alça turşusu
1 x.q un
1 ədəd yumurta
Keşniş
Duz
Istiot
Hazırlanması:
Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra xırda doğrayırıq.
Yağ və duz əlavə edib qızılı rəngdə olana qədər qızardırıq.
Quru paxlanı qabaqcadaan bir neçə saat suda saxlayırıq. Sonra suda tam bişiririk.
Soyumuş paxlanı ət çəkən maşımdan iki dəfə keçiririk. Çəkilmiş paxlanın üstünə unu əlavə edib qarışdırırıq.
Qazana 2 l su töküb çəkilmiş paxlanı suda həll edirik. Qaynamağa başlayanda turşuları əlavə edirik və kəfini yığırıq.
Qatılaşmağa az qalmış qovurduğumuz soğanı töküb qarışdırırıq.10-15 dəqiqə qaynadıqdan sonra yumurtanı çalıb tökürük. Yeməyi qarışdırıb 3-5 dəqiqə də qaynadırıq. Duz, istiotunu və xırda doğranmış keşnişi əlavə edib yeməyi odun üstündən götürürük.

Nuş olsun!









Qadınları orqazma çatdıran 7 seks pozası
Əkiz uşaq doğmaq üçün MÜTLƏQ OXUYUN
Yuxuda nar görmək görün nələrə işarə edirmiş?! İNANILMAZ!
Xəyanət bir seçimdir və sözlə deyil, əməllə ölçülür' - Minadan iddialı açıqlama
Paltaryuyan maşınlardakı çoxsaylı rejimlər nə üçündür? – Bilmədikləriniz
Kişi qadını incidirsə, demək ki, qadın nəsə edib' - Nadirdən qalmaqallı açıqlama
Aşıq Namiq bu kanalda çalışacaq
Dişləri təbii üsullarla necə ağartmalı? - Evdə effektiv metodlar
Bizi artıq birlikdə görmürsünüz, çünki...' - Pərviz Türkandan danışdı
Hər gün yeyirik, amma ürəyə ziyandır - Süfrədə ən təhlükəli 3 qida
Uşaqlarımın sənədlərini göstərmək utanc idi' - Vəfa
İslamı qəbul edən hindistanlı televiziya ulduzu iddialara cavab verdi
Çində yeni qadağa qüvvəyə mindi
Miqren tutması zamanı nə etməli? - Həmin gün üçün vacib tövsiyələr