Peçenyedən TORT hazırlayırıq

Peçenyedən TORT hazırlayırıqTortun hazırlanması müəyyən təcrübə və vaxt tələb edir. Təcrübəniz azdırsa, vaxtınız da məhduddursa, dükanlarda satılan hazır peçenyedən çox dadlı tort hazırlaya bilərsiniz.
Tərkib:
- 700 qr peçenye (məsələn, Yubileynoye)
- 100 qr kərə yağı
- 1 banka qatılaşdırılmış süd ("squşonka")
- 1/2 stəkan qatı xama
- 1/2 stəkan şəkər tozu
- 1 x.q. kakao-toz
Hazırlanması:
1. Yumşaq kərə yağı "squşonka" ilə çalınır.
2. Peçenye ovulur, kremə əlavə olunur, yaxşı qarışdırılır.
3. Kütləyə forma verin (yumru, kvadrat).
4. Qlazur hazırlayırıq. Qazana xama, şəkər tozu və kakao tökürük, qarışdırırıq, vam odda qatılaşana qədər (təxminən 5-7 dəqiqə) bişiririk.  
5. Torta qlazur çəkin və üzərini zövqünüzə görə bəzəyin.
Nuş olsun!
Evdarliq.Az

Mətbəx     Baxılıb: 3808   Tarix: 23 may 2019
f Paylaş


Turlar.az

Oxşar xəbərlər

.

Bulqur salatı (Kısır)

Türkiyədə hansı məclisə getsən, hardasa 90 faizində kısır adlı salatı süfrədə görə bilərsiniz. Elə Türkiyədən kənarda yaşayan türklərin süfrələrində də. Mən onu birinci dəfə dadandan sonra o qədər bəyənmişəm ki, Türk məclislərin

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Kəsmikli Bananli Tort

Ərzaqlar. 4 yumurta . 350 qram şəkər . 180 qram un . 5 xörək q. kakao tozu . 1 paket qabartma tozu . 4 xörək q. qaynar su . 250 qram kəsmik . 15 qram jelatin . 500 qram 33 %-li qaymaq . 4 ədəa banan . 100 qram tünd şokolad

.

Şimal bölgəsinin ən fərqli yeməklərindən biri

Sürhüllü Azərbaycanın şimal-qərb zonasına, əsasən Qax, (İlisu, Sarıbaş, Ağçay, Qaşqaçay), Zaqatala və Balakən rayonlarına, qismən Quba, Xaçmaz və Gəncəbasar bölgələrinə məxsus xəmir yeməyidir. Xüsusilə qış aylarında yeyilə

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

turlar.az

qaşların formalari qis geyimləri 2025 makiyaj instagram cins şalvar şirniyyat reseptləri qadın və din soz ehtiyati artirmaq kosmetika nağıllar hakisda novruza aid hakışta həsən bəy zərdabi novruz hakıştası