Şokoladlı qlazurla BALLI PİROQ
Tərkibi:. - 2 stəkan un. - 2 yumurta. - yarım stəkan şəkər tozu. - 3 x.q duru bal. - 2 ç.q qabartma tozu. - 150 qr kərə yağı. Qlazur üçün: 100 qr şokolad + 30 qr kərə yağı. Hazırlanması:. 1. Yumurta, yumşaq kərə yağı, şəkə
Portağalla ÇOX DADLI PEÇENYE - Foto
Tərkib:. Xəmir:. - 2 stəkan un. - 1/3 stəkan xama. - yarım stəkan şəkər tozu. - 100 qr kərə yağı. - 1 yumurta. - yarım ç.q. qabartma tozu. - 1 çimdik duz. İçlik:. - 1 portağal. - yarım stəkan şəkər tozu. - 1 x.q. nişasta
Squşonka və şaftalı ilə ÇOX DADLI PİROQ
Tərkib:. - 1 banka squşonka. - 3 yumurta. - 1 stəkan un. - yarım ç.q. soda (limon şirəsi ilə söndürün). - 3 şaftalı. Hazırlanması:. 1. Yumurtanı mikserlə yaxşı çalın. 2. Hissə-hissə squşonka və un əlavə edin, çalın. . 3
Hər qadın bunu bilməlidir - Kişilər haqda 10 FAKT
Kişilər də ən az qadınlar qədər çətin varlıqlardır. Söhbət sevgi münasibətlərindən gedirsə, bu vəziyyət ikiqat artır. Sizə hər qadının kişilər haqqında bilməli olduğu 10 faktı təqdim edirik. 1. Hər kəs qadınların daha te
Sadə ŞOKOLADLI PİROQ
Tərkib:. - 200 qr südlü şokolad (100 qr - xəmirə, 100 qr - piroqun üzərini bəzəmək üçün). - 200 qr kərə yağı. - 1 banka squşonka. - 1 yumurta. - 1 stəkan un. - 10 qr kokos yonqarı. - 1 ç.q. qabartma tozu. Hazırlanması:. 1
Zoğal mürəbbəsinin hazırlanması. RESEPT
Mürəbbə tam yetişmiş zoğaldan bişirilir. Mürəbbəni çox bişirmək olmaz. Əks halda meyvələr çox bərk olacaq və bürüşəcək. Zoğal mürəbbəsi çox faydalıdır. Tərkib:. - 1 kq meyvə üçün 1,2 kq şəkər tozu və 1 stəkan su götürülür
Qırışları yox edən möcüzəli maska
Bu maskanın tərkibində güclü cavanlaşdırıcı təsirə malik olan 4 inqrediyent var - yaşıl çay, kakao, badam yağı və bal. Maskanı həftədə 2 dəfə 2 ay ərzində istifadə edin. Effekti özünüz görəcəksiniz. 1 x.q. yaxşı yaşıl ça
Ev şəraitində dadlı LİMONLU DONDURMA
Tərkib:. - 500 qr qaymaq. - 1 banka "squşonka". - 1 limon. Hazırlanması:. 1. Limondan şirəni sıxın (təxminən 50 qr şirə lazımdır). 2. Qaymağı mikserlə çalın. Qatılaşmağa başlayanda "squşonka" əlavə edin
Südlü peçenye
Məhsullar:. - 2,5 stəkan un. - 1 stəkan şəkər tozu. - 100 qr kərə yağı. - 1 yumurta. - yarım stəkan süd. - yarım ç.q. qabartma tozu. - vanil. Hazırlanması:. Yumşaq kərə yağını şəkərlə mikserlə çalın. Yumurta, süd, vanil əlav