Portağal və şokoladla QIZILI PEÇENYE

Portağal və şokoladla QIZILI PEÇENYETərkibi:
- 1 portağal
- 100 qr kərə yağı
- 50 qr süd
- 300 qr un (təxminən 2,5 stəkan)
- 150 qr şəkər tozu
- 1 ç.q. qabartma tozu
- 2 yumurta
- 100 qr şokolad
Hazırlanması:
1. Yumşaq kərə yağını şəkər tozu ilə mikserlə yaxşı çalın.
2. Bir-bir yumurta, 3 x.q. portağal şirəsi və sürtgəcədn keçirilmiş portağalın sedrasını (sarı qabıq) əlavə edin, mikserlə çalın.
3. Unu qabartma tozu ilə qarışdırın, ələyin, kütləyə əlavə edin, yaxşı qarışdırın.
4. Kütləyə süd və xırda doğranmış şokolad əlavə edin, qarışdırın.
5. Xəmirdən qozdan bir az böyük kürəciklər düzəldin, kağız sərilmiş tavaya düzün.
6. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, peçenyeni 20-25 dəqiqə ərzində bişirin.
Nuş olsun!
Evdarliq.Az

Mətbəx     Baxılıb: 2187   Tarix: 23 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

maddələr. Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 4. yemək qaşığı. Günəbaxan yağı. bir. nömrə. soğan. 2 -ci. nömrə. yerkökü. bir. nömrə. qırmızı bolqar bibəri. bir. nömrə. kərəviz sapı. bir. nömrə. kabak. 2 -ci. filial

.

Yumurtalı ət ruleti (foto resept)

Tərkibi:. Farş- 500 q. Soğan- 1 ədəd. Sarımsaq- 1 diş. "Best cow" kərə yağı- 50 q. Şüyüd- 1 dəstə. Yumurta- 3 ədəd. Duz-istiot. Hazırlanması:. Soğanı xırda-xırda doğrayıb kərə yağında ızarana qədər bişiririk. Soğanı

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Ləzzətli və Ətirli Almalı Ördək Filesi

Restoranların menyusunda ördək ətindən hazırlanan dadlı və bahalı bir yemək növü. Lakin bu yeməyi restoranda yemək üçün xeyli miqdarda pul ödəməli olacaqsınız. Ördək filesi alma ilə inanılmaz dərəcədə ləzzətli, şirəli v

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Bulkada julyen

Tərkibi. 2 ədəd bulka (hamburger bulkası). 5 ədəd göbələk. 1 ədəd toyuq filesi. 100 qr Holland pendiri. 400 ml süd. 4 xörək qaşığı un. 30 qr kərə yağı. duz. istiot. Hazirlama qaydasi. Öncə toyuq filesini xırda kub şəklind

.

Keçi pendirli armud salatı

Lazım olan ərzaqlar. 50 qr keçi pendiri. 2 ədəd armud. 2 dəstə kahı. 2-3 xörək qaşığı xırdalanmış qoz. 2 çay qaşığı bal. 1 xörək qaşığı zeytun yağı. Limon şirəsi. Hazırlanması :. İlk əvvəl qrmudu fal-fal doğrayın. Zeytu

turlar.az

yaz geyimleri 2025 toy makiyajlari hamiləlik geyimler yay koftalari tanınmış qadınlar infeksiya kosmetika usaq seirleri ariqla oglan evi novruz hakistasi qz eviyçun hakışta