sebet.az onlayn maqazin

Portağalla ÇOX DADLI PEÇENYE - Foto

Portağalla ÇOX DADLI PEÇENYE - FotoTərkib:
Xəmir:
- 2 stəkan un
- 1/3 stəkan xama
- yarım stəkan şəkər tozu
- 100 qr kərə yağı
- 1 yumurta
- yarım ç.q. qabartma tozu
- 1 çimdik duz
İçlik:
- 1 portağal
- yarım stəkan şəkər tozu
- 1 x.q. nişasta
Üzərinə çəkmək üçün: 1 yumurtasarısı, qoz (üzərinə səpmək üçün, zövqə görə)
Hazırlanması:
1. Unu kərə yağı ilə barmaqlarınızla ovun, şəkər tozu, duz, qabartma tozu, yumurta və xamanı əlavə edin, tez qarışdırın, xəmir yoğurun, soyuducuda 1 saat saxlayın.
2. Portağalı blenderdə əzin, şəkər tozu və nişasta əlavə edin, blenderdə qarışdırın. Qatı, həmcins kütlə alınmalıdır.
3. Xəmiri 3-4 mm qalınlıqda düzbucaq formasında yayın, üzərinə içlik çəkin, rulet formasında bükün, tikələrə doğrayın, üzərinə yumurtanın sarısını çəkin, xırda doğranmış qoz səpin (səpməmək də olar).
Portağalla ÇOX DADLI PEÇENYE - FotoPortağalla ÇOX DADLI PEÇENYE - Foto4. Tavaya kağız qoyun, peçenyeləri düzün, 180 C qədər qızdırılmış sobada 20-30 dəqiqə bişirin (qızarana qədər).
Portağalla ÇOX DADLI PEÇENYE - FotoNuş olsun!
Evdarliq.az

Mətbəx     Baxılıb: 78   Tarix: 23 may 2019
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR


sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


turlar.az
avia biletler

geyimler geyim və ayaqqabılar qadin dunyasi yay kolleksiyasi qadinlarda cinsi isteksizlik qlazok yumurta arvaddan icaze kagizi necə hamilə qalmaq olar xeberler son xeberler kosmetika rizvan ferzeliyev zorlanan qızın haqında