Portağalla ÇOX DADLI PEÇENYE - Foto

Portağalla ÇOX DADLI PEÇENYE - FotoTərkib:
Xəmir:
- 2 stəkan un
- 1/3 stəkan xama
- yarım stəkan şəkər tozu
- 100 qr kərə yağı
- 1 yumurta
- yarım ç.q. qabartma tozu
- 1 çimdik duz
İçlik:
- 1 portağal
- yarım stəkan şəkər tozu
- 1 x.q. nişasta
Üzərinə çəkmək üçün: 1 yumurtasarısı, qoz (üzərinə səpmək üçün, zövqə görə)
Hazırlanması:
1. Unu kərə yağı ilə barmaqlarınızla ovun, şəkər tozu, duz, qabartma tozu, yumurta və xamanı əlavə edin, tez qarışdırın, xəmir yoğurun, soyuducuda 1 saat saxlayın.
2. Portağalı blenderdə əzin, şəkər tozu və nişasta əlavə edin, blenderdə qarışdırın. Qatı, həmcins kütlə alınmalıdır.
3. Xəmiri 3-4 mm qalınlıqda düzbucaq formasında yayın, üzərinə içlik çəkin, rulet formasında bükün, tikələrə doğrayın, üzərinə yumurtanın sarısını çəkin, xırda doğranmış qoz səpin (səpməmək də olar).
Portağalla ÇOX DADLI PEÇENYE - FotoPortağalla ÇOX DADLI PEÇENYE - Foto4. Tavaya kağız qoyun, peçenyeləri düzün, 180 C qədər qızdırılmış sobada 20-30 dəqiqə bişirin (qızarana qədər).
Portağalla ÇOX DADLI PEÇENYE - FotoNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 2225   Tarix: 23 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Ev Sayağı kumpir resepti

Tərkibi. Kartof – 3 ədəd (böyük olsa daha yaxşı olar). Kök – 1 ədəd. Yumurta – 2 ədəd. Xiyar turşusu – 1 ədəd. Yaşıl noxud (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Qarğıdalı (konservləşdirilmiş) – 60 qram. Pomidor – 1 ədəd. Mayonez

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

.

Balıqdan buğlama resepti

Tərkibi. Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qr. Kartof - 115 qr. Baş soğan - 80 qr. Sarı alça - 60 qr. Duz - 0,4 qr. Döyülmüş qara istiot - 0,3 qr. Hazirlama qaydasi. Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir

.

Kələm Salatı

Ərzaqlar. Kələm — 300 q. təzə pomidor — 4 əd. pendir (bərk sort) — 150 q. göyərti (şüyüd, cəfəri) — 50 q. duz – zövqə görə. mayonez. Hazırlanması. Kələm doğranır, duzlanır ,azacıq sıxılır ki bir qədər suyunu buraxsın. Pomidorla

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

turlar.az

makiyaj instagram gözəllik məhsulları sade makiyaj sekilleri qizilgul haqqinda melumat sizanaqlara qarsi gozlerin bezedilmesi hind paltarlari kosmetika qu quşu qardasa aid haxistalar bayatı vicdan haxışda