Qadınlar bunları mütləq bilməlidir – 15 MƏSLƏHƏT

Qadınlar bunları mütləq bilməlidir – 15 MƏSLƏHƏTSizə qadınların mütləq bilməli olduğu və nə vaxtsa ehtiyac duyacaqları məsləhətlər təqdim edirik. Həyatınızı asanlaşdıracaq bu məsləhətlərlə tanış olun:
1. Qırmızı şərab ləkələrini aparmaq üçün ağ şərabdan istifadə edin.
2. Yeni aldığınız cins şalvarı dərziyə verməmişdən əvvəl ən azı 2 dəfə yuyun. Cinslər yuyulanda mütləq balacalaşır.
3. Tiftiklənmiş və ya anqora yunlu paltarlarınız tük tökməsin deyə, balaca bir paketə qoyub soyuducunun buzluğuna yerləşdirin. 3 saat saxlasanız, kifayətdir.
4. Vintaj, yaxud ikinci əl paltarlardakı iydən qurtulmaq üçün 1 qaşıq araqla 2 qaşıq suyu qarışdırıb, sprey şüşəsinin köməyi ilə püskürdün.
5. Çantanıza yağ damcısı düşübsə, uşaq pudrasını ləkənin üstünə tökün və sabaha qədər saxlayın. Böyük ehtimalla ləkə yox olacaq. Getməyibsə, bir neçə gün bunu təkrarlayın.
6. Əyninizə yaxşı oturan paltarların əsas xüsusiyyəti sintetikliyindədir. Köynəklərdə 95% pambıq, 5% sintetika, cins şalvarlarda isə tərkibində ən azı 2% sintetika olanlara üstünlük verin.
7. Paltarınızı şkafa həmişə açıqdan tünd rənglərə görə yığın. Məsələn, açıq rəngləri soldan, tündləri sağdan düzün. Beləcə, daha rahat seçib geyinə biləcəksiniz.
8. Yun parçanın keyfiyyətini yoxlamaq üçün parçanı astaca dartın. Əlinizi çəkəndə parça əvvəlki vəziyyətini alırsa, deməli, keyfiyyətlidir.
9. Mağazada cins şalvarı geyinib yoxlamağa vaxtınız yoxdursa, barmaqlarınızı büküb dirsəyinizi şalvarın belinə salın. Əgər şalvarın beli dirsəyinizdən barmaqlarınızın bükümünə qədərdirsə, bu, sizin ölçünüzdür. Boynunuzun ölçüsü də bel ölçünüzlə eynidir, onu da yoxlamaq olar.
10. Hansısa paltarı atıb-atmamaqla bağlı qərarsızsınızsa, "indi mağazada olsaydım, bunu alardım?" sualını özünüzə verin. Cavab "yox"dursa, atın.
11. Bikini və dəniz geyimlərini paltaryuyan maşında yumayın. Maşınla yuyulanda bu paltarlar elastikliyi itirir.
12. Saxta çantalardan qaçın, onların həqiqi olub-olmadığını çox adam başa düşər. Amma saxta brilyant və digər daş-qaşlı dəstləri isə keyfiyyətlidirlərsə, ancaq pəşəkarlar anlaya bilər.
13. Paltarı ütüləyəndən dərhal sonra geyinməyin. Yoxsa yeni qırışlar əmələ gələ bilər. 5 dəqiqə gözləyin, sonra geyinin.
14. Çiçəklərin güldanda daha çox canlı qalmasını istəyirsinizsə, suya bir azca araq damcıladın.
15. Şəffaf corablarınızın süzülməyindən yorulmusunuzsa, əvvəlcə üzərinə saç spreyi vurun, sonra geyinin.
Lent.az

Mətbəx     Baxılıb: 2034   Tarix: 17 may 2019
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Badımcan Salatı

Fərqli dadı olan bu salatı hamıya hazırlamağı məsləhət görərdim. Əminəm ki, çox bəyəniləcək. Lazım olan ərzaqlar:. 4-5 ədəd orta boy badımcan. 3 ədəd pomidor. 1-2 ədəd bibər. 250 qr toyuq döş əti. keşniş. şüyüd. bitki yağı

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Amosov pastası – zehin və ürək üçün təbii gücləndirici

Akademik Amosov əməliyyat olunan xəstələr üçün əməliyyatdan sonra orqanizmin tez surətdə bərpası və güclənməsi üçün gücləndirici qarışım tövsiyə edir. Mikroelementlər və minerallar qaynağı olan bu qarışımın reseptini təqdi

turlar.az

aksessuarlar reseptler gözəllik məhsulları böyürtkənin faydaları fitness autizm xesteliyi xiyarın faydaları kosmetika üzeyir hacıbəyli tərəzi faydalı məsləhətlər brusell bakteriyası buga burcu