sebet.az onlayn maqazin

Reyhan kompotu hazırlanma qaydası

Reyhan kompotu hazırlanma qaydasıBu gün mətbəxdə işlətdiyimiz reyhandan necə kompot hazırladığımız haqqında məlumat verəcəyik .Reyhan kompotun həm yayda həmdə qışda hazırlamaq olar.

Tərkibi:1 Reyhan kiçik bir dəstə, 1 stəkan şəkər , limon turşusu, su.

Lazım olan ərzaqlar

10 stəkan su

10 xörək qaşığı şəkər tozu

1 çay qaşığı limon turşusu

1 dəstə reyhan

Hazırlanması:

Suyu qazanda qaynadırıq. Reyhan yarpaqlarını, şəkəri və limon turşusunu geniş bir qaba qoyuruq. Üzərinə qaynayan suyu tökürük. Qaşıqla ara-ara qarışdırırıq.

Şəkər əriyincə şərbəti bir kənarda soyumağa buraxırıq.
Reyhan kompotu hazırlanma qaydasıReyhan kompotu hazırlanma qaydasıReyhan kompotu hazırlanma qaydasıReyhan kompotu hazırlanma qaydası

Mətbəx     Baxılıb: 13597   Tarix: 15 avqust 2015
f Paylaş
Şərh yazmaq üçün sayta daxil olun.


DİGƏR XƏBƏRLƏR


sebet.az onlayn maqazin mp3 yukle
Mp3 yukle sayti


turlar.az
avia biletler

geyimler qadin dunyasi həkim məsləhəti toy gecesi qadın xəstəlikləri gürcü mətbəxi adların mənası qadinin arxadan olmasi xeberler son xeberler kosmetika novruz hakısdası flekosteel balzamı