Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)

Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)Salatların heyrətamiz formada bəzədilməsi (2-ci hissə)

Mətbəx     Baxılıb: 11002   Tarix: 23 noyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

Qədim yeməyimiz xaşlama resepti

Tərkibi:. 1 kq sümüklü ət (qoyun,quzu və ya mal). 5 ədədsoğan. 7 ədəd kartof. 3-4 ədəd bolqar bibəri. 2-3 ədəd pomidor. 2 ədəd dəfnə yarpağı. 1 çimdik qırmızı acı bibər tozu. duz, istiot. Hazırlanması:. İlk öncə ətı doğrayı

.

Qarğıdalı keksi

Tərkibi. 1 litr süd. 250 qr qarğıdalı unu. 120 qr şəkər tozu. 50 qr yağ. 3 ədəd yumurta. ½ vanil çubuğu. 3-4 dilim təzə ananas (və ya konservi)

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

.

Bayat çörək atmayın, köftə hazırlayın!

Bayat çörəyi necə qiymətləndirə bilərəm? Bayat çörəyi atmayın, köftə hazırlayın! Bayat çörək köftesi resepti ilə uşaqlarınız üçün həm qidalandırıcı, həm də dadlı çörək köftələri hazırlaya bilərsiniz. Sizə reseptimizdə baya

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

turlar.az

sonxeber.az=https://sonxeber.az=sonxeber.az aksessuarlar makiyaj instagram donlar 2025 onkoloji xəstəliklər analiq məktəbi yay donlari 2025 kısa saç hörükləri faydalı maskalar arıqla 8 mart novruz hakısdası klitor