Şokolad və albalı ilə ağızda əriyən peçenye

Şokolad və albalı ilə ağızda əriyən peçenyeTərkib:
- 500 qr un
- 250 qr kərə yağı
- 1 paket qabartma tozu
- 2 yumurta
- 150 qr şəkər tozu
- 200 qr albalı
- 200 qr ağ şokolad
Hazırlanması:
1. Şəkər tozu, yumurta, ələnmiş un, qabartma tozu və yumşaq kərə yağından xəmir yoğrulur.
2. Xəmir kolbasa şəklinə salınır, plyonkaya bükülür və soyuducuda 2 saat ərzində saxlanılır.
3. Albalı yuyulur, çəyirdəkləri çıxarılır.
4. Şokolad xırda tikələrə doğranılır, albalı ilə qarışdırılır.
5. Xəmiri 1,5 sm enində tikələrə doğrayın.
6. Xəmir tikələrini yastıladın, ortasına içlik qoyun və kürəciklər formasına salın.
7. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, peçenyeni təxminən 15 dəqiqə ərzində bişirin.
8. Peçenye soyuyanda üzərini şokoladlı qlazurla bəzəyə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Mənbə: edimdoma.ru
Tərcümə: Evdarliq.Az

Mətbəx     Baxılıb: 2574   Tarix: 24 may 2019
f Paylaş


Kurslar.az kurslar

Oxşar xəbərlər

.

Mövsümi şorba: Düyü Yoğurt Şorbası Resepti

Pirinç Yoğurt Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. litr. Bu. 5-6. yemək qaşığı. düyü. bir. yemək qaşığı (yığma). Şöhrət. bir. nömrə. yumurta. 1.5. su şüşəsi. qatıq. 2 -ci. çay qaşığı. duz. bir. desert qaşığı. quru nanə. Yuxarıdakıla

.

Gül kələmi pendirlə

Gül kələmi ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Təəssüf ki, bizdə bu tərəvəzdən az istifadə olunur. Bu gün biz sizə çox dadlı və faydalı yemək reseptini təqdim edirik - gül kələmi pendirlə. Lazım olan məhsullar:. - gül kələm

.

Özünü müalicə: Tərəvəzli şorba resepti

maddələr. Baharatlı Tərəvəz Şorbası Resepti üçün Tərkibi. 4. yemək qaşığı. Günəbaxan yağı. bir. nömrə. soğan. 2 -ci. nömrə. yerkökü. bir. nömrə. qırmızı bolqar bibəri. bir. nömrə. kərəviz sapı. bir. nömrə. kabak. 2 -ci. filial

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Balqabaq yeməyi resepti üçün maddələr 5 nömrə orta balqabaq bir nömrə orta soğan 3 diş sarımsaq 4 yemək qaşığı zeytun yağı bir nömrə böyük pomidor 1/2

Balqabağın toxumlu hissələrini yemək hazırlayarkən istifadə etməyin, çünki yeməyi sulandırmaz. Rəndələnmiş balqabaqlı balqabağın hazırlanmasında da istifadə edə bilərsiniz. İstəsəniz balqabağı yarıya bölün. Tava içərisin

.

Tuna balıqlı sendviç

Tərkibi. 50 qr konservləşdirilmiş Tuna balığı. 3 xörək qaşığı mayonez. 1 bibər. 1 soğan. duz. istiot. 1-2 pomidor. dilimlənmiş çörək. holland pendiri. 1 xörək qaşığı limon suyu. Hazirlama qaydasi. Tuna balığını konservdə

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi

Portağallı Toyuq Balqabağı Tarifi üçün Tərkibi. toyuq barabanı. limon. Narıncı. diş. sarımsaq. çay qaşığı. duz. bir. çay qaşığı. qara istiot. bir. çay qaşığı. zerdeçal. bir. desert qaşığı. yer qırmızı bibər. Narıncı. təz

.

Əsl kəllə-paça RESEPTİ

Qışda sümükləri, toxumaları, bədəni xaş və kəllə-paçadan başqa nə isidə bilər, nə canlandırar? Övladlarınızı bu milli yeməklərə alışdırın, sevdirin. Ərzaqlar:. - 2 ədəd mal (dana) ayağı. - su. - baş soğan. - duz. - yumr

turlar.az

toy makiyaji sekilleri qis geyimləri 2025 gozel gorunmek qadinlarda soyuqdeyme fantaziya qonaq otagi dizayni toy paltarlari 2025 kosmetika novruza aid hakışda toyuq salati haxisdalar hakışta itburnu