Şokolad və albalı ilə ağızda əriyən peçenye

Şokolad və albalı ilə ağızda əriyən peçenyeTərkib:
- 500 qr un
- 250 qr kərə yağı
- 1 paket qabartma tozu
- 2 yumurta
- 150 qr şəkər tozu
- 200 qr albalı
- 200 qr ağ şokolad
Hazırlanması:
1. Şəkər tozu, yumurta, ələnmiş un, qabartma tozu və yumşaq kərə yağından xəmir yoğrulur.
2. Xəmir kolbasa şəklinə salınır, plyonkaya bükülür və soyuducuda 2 saat ərzində saxlanılır.
3. Albalı yuyulur, çəyirdəkləri çıxarılır.
4. Şokolad xırda tikələrə doğranılır, albalı ilə qarışdırılır.
5. Xəmiri 1,5 sm enində tikələrə doğrayın.
6. Xəmir tikələrini yastıladın, ortasına içlik qoyun və kürəciklər formasına salın.
7. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, peçenyeni təxminən 15 dəqiqə ərzində bişirin.
8. Peçenye soyuyanda üzərini şokoladlı qlazurla bəzəyə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Mənbə: edimdoma.ru
Tərcümə: Evdarliq.Az

Mətbəx     Baxılıb: 2621   Tarix: 24 may 2019
f Paylaş


Kurslar.az kurslar

Oxşar xəbərlər

.

Ənənəvi bolognese və parmigiano ilə Tagliatelle Salumeri aşbazın resepti Casale Luciano

Tərkibi (xidmət başına. Tagliatelle pastası (sarı) - 100 q. Bolonya sousu - 150 qr. Kərə yağı - 20 q. Əlavə zeytun yağı - 10 q. Parmesan pendir - 10 q. Yeməli duz - 0,2 q. Qara bibər qarğıdalı - 1 q. Toyuq suyu - 150 ml

.

Qaraciyərin dadlı bişirilməsinin QAYDALARI

Qaraciyəri dadlı bişirmək üçün bəzi vacib qaydaları bilmək lazımdır. 1. İlk növbədə qaraciyər təzə olmalıdır. Yaxşı qaraciyər yumşaq, elastik, nəm və parlaq olur. Qaraciyərin üzərində qan laxtaları, yaşıl ləkələr olmamalıdır

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

.

Keçi pendirli armud salatı

Lazım olan ərzaqlar. 50 qr keçi pendiri. 2 ədəd armud. 2 dəstə kahı. 2-3 xörək qaşığı xırdalanmış qoz. 2 çay qaşığı bal. 1 xörək qaşığı zeytun yağı. Limon şirəsi. Hazırlanması :. İlk əvvəl qrmudu fal-fal doğrayın. Zeytu

.

Badımcan Pizzası

Yəqin ki, badımcanı nə qədər çox sevdiyimi bilirsiniz. Badımcanla klassik dolma, cığırtmadan tutmuş, Çin mətbəxində badımcanın hazırlanması və bir çox başqa reseptlər ilə sizinlə artıq paylaşmışam. Bu gün isə sizə bosta

.

Toyuqlu Qat-Qat Piroq

Əvvəlcə pendirli qarışıqdan 4 nazik biskvit hazırlanır. Sonra bu biskvitlərin arasına toyuqdan və ya hind quşundan hazırlanan farş yayılır, piroq folqa kağızına bükülür və sobaya verilir. Nəticədə ortaya maraqlı bir yemə

.

Qara dəniz dadı: Kumak Recipe

Kuymak Resepti üçün Tərkibi. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. kərə yağı. 2 -ci. yığılmış yemək qaşığı. qarğıdalı unu. bir. su şüşəsi. Bu. (otaq temperaturunda). bir. Damğa. kəsmik. 1 çay fincanı. Qaynar su. bir. çay qaşığı silin

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Asan Və Ləzzətli: 300 Kaloridən çox Olmayan 7 Yemək

Karnabahar gratin. Kalori - təxminən 250 kalori. Tərkibi:. Gül kələmi - 1 ədəd. Süd - 0,5 l. Krem - 100 ml. Sarımsaq - 3 diş. Sərt pendir - 100 q. Kərə yağı - 25 q. Dadmaq üçün duz. Zövqə görə üyüdülmüş ağ istiot. Pişirm

turlar.az

qis geyimləri 2025 geymler 2025 reseptler cadudan qorunma terevezler sizanaqlara qarsi uz maskalari aysel əlizadənin toyu kosmetika qiz adlari veten seirleri maraqlı hakisdalar üzeyir hacıbəyli