Şokoladlı dondurma

Şokoladlı dondurmaƏrzaqlar:Şokoladlı dondurma

1/2 st süd

1/2 st şəkər tozu

100 q şokolad

400 q qaymaq

Hazırlanması:

Şokoladı su hamamında əridirik.

Şokoladlı dondurmaSüdü və şəkər tozunun yarısını ərimiş şokoladın üstünə əlavə edirik.

Şokoladlı dondurmaŞokolad qarışığını az qatılaşana qədər vam odda 5 dəqiqə qarışdırırıq.

Şokoladlı dondurmaQarışığı kənara qoyuruq tamam soyuyur.

Şokoladlı dondurmaQaymağı mikserlə 3-5 dəqiqə çalırıq.

Şokoladlı dondurmaQalan şəkər tozunu qaymağın üstünə əlavə edib 3-5 dəqiqə mikserlə çalırıq.

Şokoladlı dondurmaSoyumuş şokoladı qaymağın üstünə əlavə edib 3-5 dəqiqə mikserlə çalırıq.

Şokoladlı dondurmaHazır dondurmanı qaba töküb ağzını bağlayıb soyuducunun dondurucu gözünə qoyuruq.

Şokoladlı dondurmaƏn azı 3 saat buzxanada qalmalıdır. Tamam donduqdan sonra çıxarıb süfrəyə verə bilərsiniz.

Şokoladlı dondurmaQaba qoyduqda zövqə görə istəsəniz şokolad qırıntıları səpə bilərsiniz.

Şokoladlı dondurmaNuş olsun!

Mətbəx     Baxılıb: 3538   Tarix: 07 oktyabr 2013
f Paylaş

Oxşar xəbərlər

.

BALQABAQ VƏ BİSKVİTLİ TORT RESEPTİ

Tərkibi:. 3-4 dilim iri balqabaq. 2,5 stəkan şəkər tozu. 1 litr süd. 3 xörək qaşığı un. 1 xörək qaşığı nişasta. 1/2 paket marqarin. 1 paket vanil. 200 qram qoz ləpəsi. 100 qram fındıq. 3 paket biskvit (peçenye). Hazırlanması:

.

Pendirli, göyərtili fəsəlinin resepti - Video resept

Tərkibi:. 600qr un (200qr-lıq stəkanla 4stəkan dolu 5 ci stəkanın 3 ). 400ml ilıq su 2 stəkan. 8 qram yaş maya (quru 1 silə çay qaşığı). İçliyi üçün:. 250qr ağ pendir. hərəsindən 1 dəstə- keşniş,şüyüd, göy soğan və yarı

.

Mərci mal əti şorbası Scrocchiarella restoran resepti

Tərkibi (1.8 L qazana). Yerkökü - 100 q. Qırmızı soğan - 150 q. Kərəviz - 60 q. Mal əti bonfili - 300 qr. Mərci - 120 q. Təzə bolqar bibəri - 200 q. Zeytun yağı - 50 q. Kərə yağı - 50 q. Pomidor sousu - 400 q. Soyulmuş sarımsa

.

ƏTLİ NOXUDLU SOUS, İSTİ YEMEK RESEPTLERİ

Resept. 250 q. ət,. 1 xörək qaşığı yumuru düyü,. 1 xörək qaşığı tamat,. Yarım stəkan noxud,. 2 ədəd soğan,. 2 ədəd kartof. Sarıkök,. 1 diş sarımsaq,. 1 xörək qaşığı un,. 4-5 xörək qaşığı su,. Qırmızı bibər tozu,. Ət otu,

.

Gürcü xingəli (foto resept)

Tərkibi:. Xəmir üçün:. 3 st. un. 1 . 1 yumurta. duz. İç üçün:. 250 qr yağlı qoyun əti. 200 qr mal əti. 3 baş soğan. Su. Qırmızı və qara istiot. duz. Hazırlanması:. Ələnmiş una ilıq su, yumurta, duz əlavə edib xəmir yoğrulu

.

Naxçıvan Mətbəxinin Ləziz Təamı: Heyva Dolması

Naxçıvan mətbəxinə məxsus qoyun ətindən heyva dolmasının reseptini təqdim edir. Tərkibi:. 200 qr qoyun əti. 1 ədəd soğan. 100 qr keşniş. duz, istiot. sarıçiçək. heyva. Hazırlanma qaydası:. İlk öncə heyvanı yaxşıca yuyun

.

Ev şəraitində pendirin hazırlanma qaydası

Lazım olan məhsullar:. 3 litir süd. 300 qram xama. 2 ədəd yumurta. 1 yemək qaşığı duz. Qeyd edək ki, bu reseptlə 600 qram pendir hazırlanır. Hazırlanma qaydasını videoda izləyin. Nuş olsun!

.

Padimcan pancake resepti

Nə vaxtsa badımcanlı pancake alacaqsınız? Damağınızı qıracaq dadlı bir reseptlə buradayıq. Çalışdığımız dadlardan birindən badımcanlı pancake resepti. Gündüz masası üçün, çayın yanında, qonaqlarınıza yemək və ya isti qəlyanalt

.

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması

Dadı Damağınızdan Getməyəcək Tünbəki Dolması. Author: Selcan Xatun. Category: Ət Yeməkləri. Cuisine: Azərbaycan Mətbəxi. Yields:. 1 Serving. Qədim və zəngin Azərbaycan mətbəxinin adından və dadından xəbərsiz olduğumuz bölgələrin

turlar.az

qadın geyimi geyim necə seçməli hamilelikde qidalanma asan ariqlamagin yollari maraqlı faktlar boğaz ağrısı qısa saçların yığılması kosmetika eqreb qoğalın nağlı sanamalar burcler oglaq